Mindet om Miki

Kære Miki

mindetommiki_mikiDu er ikke længere her på jorden, for du blev brat revet fra mig D. 21.Oktober 2009. Kun 38 år blev du, men havde jeg været hos dig denne frygtelige dag,så havde du stadig været her. Men det jeg tror på, er, at du nu er en smuk og klar stjerne på himlen, og at du stadig kan se mig hernede.

Jeg håber at du deroppe i din himmel har det godt, og at du kan nyde Jean Michel Jarres dejlige musik, og at du vil mindes vores tur til Nordkap. Jeg tænker på dig hver dag og savner dig meget, og mange tårer er faldt som stille regn siden den frygtelige dag. Men jeg ved at vi igen vil mødes.

Knus  kærlige tanker og på gensyn
Sov sødt kære Miki

mindetommiki_1mor

mindetommiki_2
Klik mindetommiki_2og læs hele den tragiske historie og det efterfølgende

animationer_vallentine_tilbage

Jonies Univers