Tanker ved Midnat

tanker_ved_midnat_1

GodaftenLive D. 22.April 2022

Jeg blev simpelthen så rasende på værten på dette program.  Der medvirkede 2 kvinder som ville køre til Ukraine med mad og anden hjælp til de nødlidende og efterladte dyr i  landet.Denne vært udtalte at der jo i  forvejen blev sendt hjælp til mennesker,mente at det måtte være nok,hvad er du dog for et menneske, min mening om dig kan siges med disse ord FUGK YOU DIN NAR!!!!!!!!

tanker_ved_midnat_2

Set på TV midt vest

Hvor ondt.

5 gæs blev fundet i  deres indhegning med hovederne revet af,og det var så tydeligt at det var en handling som var udført af mennesker.Hvad er det dog for en dyrefjendsk handling,hvad har disse uskyldige gæs dog gjort siden de skulle lide så frygteligt  og skulle afslutte deres liv  på sådan  en grusom  og  smertefuld   måde. Jeg hhåber bare at disse dyrplagere har onde drømme om natten over det frygtelige de har gjort,og at de fremover vil forfølges  af mareridt over den ondskab de har forvoldt mod  disse dyr,de burde selv lide samme skæbne,jeg kan ikke KLARE når dyr bliver mishandlet og lider.Jeg kunne forestille mig at det var en flok unge mennesker som var ude for at ”more sig og have det sjovt”,men lad jeres morskab gå ud over noget andet end levende dyr.Jeg håber blot at man finder frem til de skyldige så de kan få en velfortjent straf,ingen straf kan være for hård.

tanker_ved_midnat_2

 

Hvor er det dog dejligt

At vi danskere kan stå sammen om at hjælpe de stakkels mennesker fra Ukraine.Alle hjælper til og giver det de har mulighed for i  form af tøj,mad   og  andre fornødenheder,  en seng at sove i,her  i  denne situation glemmer vi  at være egencentrerede ,og i  stedet viser medmenneskelighed.”

 

tanker_ved_midnat_2

Det er et udslag af topegoisme

at mange henvender sig til dyreinternater  for at anskaffe sig,i  disse Corona tider, et “kæledyr”.Men hvad sker der så med dyrene når tilstandene  igen bliver normale.Mange anskaffer sig et dyr,mange sikkert på grund af kedsomhed, i  disse tider hvor mange arbejder hjemmefra. Men bliver man træt af dyret,måske fordi man er begyndt at arbejde igen,afleverer man det bare igen på dyreinternatet som om intet er hændt. Dyr er ikke en salgsvare som man  kan returnere  igen. efter behag. Dyrene har sikkert fundet sig tilrette hos den nye familie,og så skal de pludselig returneres til internatet,tænk jer  grundigt om inden I påtager jer ansvaret for et dyr,dyr har også følelser”

tanker_ved_midnat_2

Et  øremærke må være nok

på dyrene i  diverse hjortefarme,det har det været hidtil,men nu sidder der nogle smarte folk  og keder sig og ikke rigtigt ved hvad de skal få tiden til at gå med,så nu har de fundet ud af at alle hjorte i  diverse hjortefarme skal have 2   øremærker hver,tænker man da ikke på at det skræmmer nogle ellers forholdsvis  tamme dyr at indfange dem for at give dem et ekstrra klip ,og at de meget ofte bliver menneskefjendske. Det ville kun være rimeligt at man også gav disse herrer der laver disse tåbelige regler,et øreklip”

tanker_ved_midnat_2

Jeg var ved at få et raserianfald

da jeg hørte at diverse sportsforeninger mener at sportsidioterne    skal være de første der bliver tilbudt  vaccination mod Corona så de  har mulighed for at deltage i  sportsstævner,er det ikke vigtigere at folk som er udsatte kommer i første række,,jer sportsudøvere har jo ikke ,og hvor er det synd for jer at   I, på grund af Corona,   har haft mulighed for fysiske udfoldelser,derfor er mange af jer sikkert blevet smælderfede,så lad  disse sportsidioter  stege i deres eget fedt.Men stil jer op bagest i Corona køen,, I kan så bruge ventetiden på hop på stedet eller andre fysiske udfoldelser”

tanker_ved_midnat_2

Dyremishandling

er det at man smugler hunde ind i Danmark med videresalg  af “racehunde” for øje. Disse hunde er syge og lider ,nogle er så syge af misrøgt og underernæring og andre   sygdomme,    at de bliver aflivet.Disse infame smuglere,som kun tænker på indtjening, er nogle kolde og pengegriske personer,håber disse sager bliver optrævlet så disse hjerteløse folk kan få deres velfortjente  straf”

tanker_ved_midnat_2

er det dog forfærdeligt

at alle de mink skal lade livet,på grund af en ikke lovlig handling som indebærer at ALLE mink skal aflives,også de raske. Jeg er dyreven,og kan næsten ikke bære at tænke på de stakkels dyr  som bliver gasset og knust,og det mest forfærdelige er at ikke alle dyr var døde inden de blev knust..Godt nok er det mange menneskers livsværk og drøm der nu er blevet knust,men de har dog mulighed for at finde en anden levevej,men at  regeringen har udført en ulovlig handling,det er  ganske utilgiveligt.Man kan sammenligne det med at de mennesker  som enten har corona eller har risiko for at få det,alle skal aflives. Men man ser desværre at mange mennesker ikke anvender mundbind,skam jer,for I har mulighed for det,men minkene kan man ikke udstyre med mundbind,men havde man kunnet det,ville man nok mene at det var for meget at gøre ud af det,for det er jo “kun” dyr

tanker_ved_midnat_2

Oh Land

burde selv være blevet smidt ud som dommer i   Ex  faktor. Hendes ” egen” Michael Dandanel havde hun i workshoppen opfordret  til at synge noget af Kim Larsen. Men “uheldigvis for  Michael  var hans stemme ligesom at høre Kim Larsen. Men hendes kommentar var at hun jo ikke havde bedt ham at lyde som Kim,men kun at synge en af hans sange . Men Michael har nu engang den stemme han har.Var han også blevet smidt ud hvis han fra starten havde valgt en sang som ikke også var sunget af Kim,men hun havde jo selv opfordret ham til at synge noget  af Kim Larsen

 

tanker_ved_midnat_2

TV reklamer

kan være forskellige,nogle dumme og andre sjove,men at denne Bodil Jørgensen stiller op med produktet “Blød i  bolden” fra  Nørregades,den er både dum og intetsigende,men det mest latterlige ved reklamen er  hun har en utrolig dum stemme,det lyder som om hun har en vibrator på stemmebåndet, jeg må sige at hendes fremtræden svarer godt til produktets navn,et er at man dårligt kan undgå at se reklamer,men til dig , Bodil , bliv du endelig hjemme på Badehotellet,det er nemmere at slukke for tv’et når serien vises,end  at undgå  den  reklame  med dig.”Kan man få en smagsprøve,tak som byder namme namme “hvor er du dog dum at høre og se på, og  du har et udseende som en rynket roe.

tanker_ved_midnat_2

“Det er dog forfærdeligt at så mange menneskers hede drømme er knust.EM i  fodbold er udsat et helt år,hvor skrækkeligt,men jeg skulle selv have været til koncert i  August,denne er også udsat 1  år,men det er da ligegyldigt,det er langt vigtigere  at tale om at sportstosserne er knust,men de kan sikkert få psykolog – og  krisehjælp i  denne forfærdelige situation de må befinde sig i.

tanker_ved_midnat_2

Grusomt er det

at en pony blev fundet med overskåret hals og halen klippet af,hvad er det dog for mennesker som kan gøre noget sådant,tænk på hvad det stakkels dyr har lidt,ville man aflive dyret,findes der langt mere smertefrie metoder

tanker_ved_midnat_2

Fodboldkamp

“Nu er det igen tilladt at samle folk til en fodboldkamp med 500 tilskuere ,men hvis man vil afholde en koncert med samme antal deltagere,så er det forbudt,jeg kan ikke se at det skulle være mere smittefarligt ved at samle så mange folk til en koncert kontra en dødssyg fodboldkamp,men man kunne jo kalde en koncert for en demonstartion,for at gøre det lovligt.

tanker_ved_midnat_2

Politivold

Hvad angår det os danskere at en sort mand blev udsat for politivold i  Usa. Selvom det er en grusom handling,kan jeg ikke se meningen med at 15.000 danskere demonstrerer,og  hvad det kan medføre at Corona virussen kommer ud af kontrol og måske smitter mange mennesker. Men danskerne elsker demonstrationer,og kan de ikke finde en lejlighed til at gøre oprør,så opfinder de da bare selv en.

tanker_ved_midnat_2

Igen

stiger mit raseri og dermed mit blodtryk  til uanede højder, det skyldes at   jeg   i  aften ,, D. 29. August 2020 som sædvanligt tændte for tv’et    kl. 18 for at se nyhederne, til min rædsel så jeg at udsendelsen var aflyst til fordel for det idiotiske Tour de France. Der var flere kommentarer,bla.a  at hvis Corona  tog ekstra fart,kunne man risikere at cykelløbet blev stoppet. Det ville passe mig fint,og jeg ville bide i  gulvtæppet af bare grin.

 

tanker_ved_midnat_2

Nu  igen

er der demonstrationer i  det  oprørte danske folk,denne gang omhandler demonstrationen mundbind,demonstranterne deltager sikkert uden,for   man mener at det  skal være en privat sag om man vil anvendemundbind. I oprørere skulle tænke jer om, føj for pokker for nogle hjernedøde personer.

tanker_ved_midnat_2

Skovbrandene

i  USA er en forfærdelig situation for alle,men hvem tænker på alle de dyr i  skovene som bliver fanget  i  flammerne,dem er der ingen der tænker på,man tænker kun på at redde mennesker og bygninger, man tænker ikke på alle de dyr der lider en grusom død.

 

tanker_ved_midnat_2

Sexisme

er  det mest omtalte emne lige nu. Det   findes overalt,men  istedet for at føle sig krænket og blive vred,så prøv at vende det om,man kunne jo tage det med et  smil og føle det som en erkendelse på at    man  er pæn og tiltrækkende,men så længe der ikke er trusler om at ødelægge en person og  dets karriere,så tag det med et smil ,og kom med en kvik bemærkning som kan få modparten til at forstå at man ikke sætter pris på det at blive chikaneret,det kan måske få modparten til at forstå at man ikke er interesseret i  vedkommende.

tanker_ved_midnat_2

Corona

er en grim tingAt   de unge er ansvarsløse kan ikke overraske nogen,men at   at såkaldte voksne som burde have mere forstand,de føler også at deres “rettigheder” til at være sociale,er taget fra dem. Det er også tilladt at man må være 500 på et stadion,sært når man tænker på at man fraråder at være mere end 50 samlet til et arrangement.Men der   er også “alle vi andre” som også går glip af meget,jeg skulle have været til 4 koncerter som nu alle er flyttet til  2021,vi må også lide afsagn,kan man være 500 på et stadion,kan man vel også være  det til en koncert.

tanker_ved_midnat_2

De  stakkels unge mennesker

som, efter deres egen mening, lider umenneskelige  tab ved ikke at kunne  have mulighed for at være sammen med deres venner. Men man skal ikke have medlidenhed med dem,de mødes jo bare til deres piratfester,med  risiko for smitte med Corona virus.Men I har hele livet foran jer,så I når nok det I skal nå,I udtaler at I ikke har mulighed for at være sociale når I er spærret inde på jeres værelser,hvor I efter al sandsynlighed sidder  og surmule og   har frygteligt  ondt af jer  selv, og græmmes over livets uretfærdighedermod jer.Coronaen spredes uhyggeligt hurtigt,især  mellem de uansvarlige  unge,som stadigt kysser og krammer hinanden.tænk på alle de ældre  som ikke har mulighed for at forlade deres hjem,og tænk på at de ikke,i forhold til jer, har hele livet foran sig til at  !indhente det forsømte, SKAM JER!

 

tanker_ved_midnat_2

Hvor ondt

At  man forgifter  hinanden i Rusland er jo deres egen sag, men at man i  Danmark forgifter 4 havørne og en anden fugleart,er så modbydeligt, det værste jeg ved er at man gør dyr ondt.

 

tanker_ved_midnat_2

Hvor usselt

at man må aflyse et planlagt bryllu med  65 gæster, men at man derimod kan arrangere et  spejderstævne med 500 deltagere syntes man er i  orden,utroligt.Så er der blevet afholdt  “efterskolernes dag” hvor der er forsamlet 300 unge mennesker som kysser og krammer hinanden,lederen af  efterskolen udtaler,at sådan et arrangement  er ok,og at det hører med til arrangementet at man “kommer tæt på hinanden “, men det kan man helt sikkert også gøre uden at være i fysisk kontakt med hinanden,sikken dog en tåbelig og uansvarlig leder,du burde være klogere,din udtalelse opfordrer andre unge til tåbelig og uansvarlig optræden.

tanker_ved_midnat_2

Politik

 plejer ikke at interessere mig,men kunne  Veganerpatiet ,komme i Folketinget,ville jeg ikke et øjeblik være i  tvivl om  på  hvem jeg ville stemme på,dette parti går ind for dyrevelfærd og at man skal behandle dyr ordentligt,det er der vist ikke andre partier der går ind for.

 

tanker_ved_midnat_2

Du skulle have haft livstid

En  26 årig mand som var skyld i  3 personers død ved vanvidskørsel     med en fart af 154 km i  timen og desuden en høj promille,fik en dom på 3  års fængsel og frakendelse af kørekortet i  10 år,han smilede ovenikøbet ligegyldigt   da dommen blev afsat,hvad er du dog for et  menneske,du  skulle have været den som blev dræbt,eller i  det mindste ville være blevet 100 %  invalid,eller i  det mindste have livsvarigt fængsel,det burde være sådan at var man skyld i et andet menneskes død skulle man have livsvarigt fængsel og fratages retten til aldrig at 

 få sit kørekort igen,men det skulle ikke undre nogen,om at fjolset alligevel ville sætte sig bag rattet i  en bil,og måske ville gentage  “successen” og  sin “heltedåd”. Men forsvarreren ville  anke afgørelsen,sikkert til at blive frikendt,for hvor er det dog synd at den unge mands liv  ville være ødelagt,men forsvareren  mener vel at han var uskyldig  dømt,og at dommen er uretfærdig. Tænk,en dom på 3  år,det giver 1  års fængsel for hvert menneskeliv,hvor forfærdeligt,man behøvede faktisk ikke en dommers afgørelse,for den bliver tit tilsidesat,her tænker jeg på at en strafudmåling  gør grin med en dommeres ord,når straffen ofte  bliver nedsat. Men til dig der blev morder,jeg håber at denne hændelse vil forfølge dig resten af livet,men det gør den sikkert ikke,for det var noget du “kom til”,og jeg håber også at ingen vil ansætte en morder i  sit firma,det kunne så blive den ekstra straf du ville få.

tanker_ved_midnat_2

Vild med dans

Nu  starter Vild med dans igen,herligt,især herligt at Britt Bendixen er tilbage i god stand,mange har sikkert savnet hendes gode humør  og sjove bemærkninger. Men kunne man ikke vende tilbage til dengang da der kun var 4 dommere,så kunne man evt. udskifte  den utålelige    Nikolaj Hübe  eller marianne  Eihilt.

tanker_ved_midnat_2

Hvor er det dog synd for dig

Jeanette Ottosen  som i dag stillede  op i  Godmorgen Danmark ,og beklagede sig over at hun ikke havde mulighed for at kunne svømme og træne  og derved dygtiggøre sig så hun kunne stille op til De  olympiske  leje i  år,men de er  blevet  aflyst, du siger at du er helt knust,hvor er det synd for dig,herregud, skal der ikke mere til at slå dig ud af kurs , Men så er det jo godt at du kan få hjælp hos din  sports psykolog, ellers var du nok gået helt i sort og følt at dit liv var blevet totalt smadret. Men hvis det har så stor betydning for dig at kunne udøve din  svømning,så tag en svømmetur i  en af Danmarks søer, nok vil det være lidt koldt men det klarer du nok med din trang til at kunne træne. Du udtalte at du var villig til at stille optil Olympiaden,selvom det kunne medføre at du blev smittet med Corona ,og dermed kunne komme tilbage og evt. smitte andre mennesker. Hvor er du dog dorsk og  tankeløs  og opfyldt af selvmedlidenhed, dumme kvindemenneske.

Og  endnu en “tragedie” for sportstosser, Copenhagen Marathon er aflyst, og Royal Run er udsat, hvad SKAL  vi da gøre for at holde humøret oppe

tanker_ved_midnat_2

Olympiske leje

De  olympiske leje bliver muligvis udskudt til  2021. ,
jeg har et langt bedre forslag,  disse arrangementer  skulle permanent aflyses,hvorfor bruge penge på at disse sportstosser skal lege og  udkonkorrere hinanden,tilmed dope sig for at kunne præstere  bedst muligt. Nej,stop dette tosseri permanent,og lav noget der er til underholdning for alle som ikke er besat af sportsgalskaben.

 

tanker_ved_midnat_2

Helt til grin

I disse tider hvor man ikke kan komme i  diverse fitness centre og udøve sine sportspræstationer, kan man jo følge træningsprogrammer på medierne ,stop det pjat og foretag jeres egne uundværlige legemsøvelser  på gulvtæppet i  jeres stuer,dette  “tilbud” om træning via medierne er komplet idioti og helt til grin.

tanker_ved_midnat_2

En modbydelig måde at behandle dyr på

Jeg så en video hvor man stegte en levende fisk på grillen,hvor var det modbydeligt at se at  da fisken var lagt på grillen,åbnede den munden,havde det ikke været et umælende dyr,havde den sikkert skreget i  smerte. Ligeså ondt er det at man kommer en levende hummer i  kogende vand. Dem som gør det,påstår at det er  fordi at man vil have helt   friskt kød,men slår man dyret ihjel på  en human måde, lige  indentilberedningen, er det bestemt ligeså friskt,men alene det at dræbe et dyr er ganske grusomt,men jeg vil håbe at maden ikke smager de mordere som tilbereder levende dyr,men de er sikkert  totalt følelseskolde ,og har ingen hæmninger ved at pine uskylddige dyr, nogle  føler måske endda  en vis nydelse   ved at  pådrage dyr  ulidelige” smerter“.

 

tanker_ved_midnat_2

Rødkærsbro

er blevet en indbygger “rigere”,for Rasmus Paludan har indtaget byen. Der er ikke noget galt med byen,men jeg er glad for at jeg ikke bor der længere. Folk i byen fortæller at den klaphat har politibeskyttelse,var det ikke bedre om man brugte resurserne  på at  bevare de fængselsbetjente man har i  fængslerne,i  stedet for at lave besparelser. Der er ret mange borgere  med  anden ætnisk baggrund   i  byen,men jeg håber de vil rotte sig sammen og give ham et lag tæsk,for han vil på et eller andet  tidspunkt helt sikkert provokere disse mennesker,måske vil han “optræde” foran sit hus med at jonglere med Koranen

tanker_ved_midnat_2

 Straffen

for drab kan åbenbart variere. En  tidligere radiovært  blev skudt,begge drabsmænd blev hver især idømt livsvarigt fængsel. Er der mon  taget hensyn til at den dræbte var kendt i medierne. Min søn,som ikke var en “kendt” person,han blev dræbt af 181 knivstik,men hans drabsmand blev kun idømt 13 års fængsel , er der  ingen retfærdighed til i det danske retsvæsen,ja,jeg spørger bare, . Man havde et motiv til at dræbe radioværten,mens min søn blev et tilfældigt offer for en galning,det kunne ligeså godt være en anden som tilfældigvis var blevet dræbt

 

tanker_ved_midnat_2

Vanvidskørsel

er blandt nogle mennesker blevet populært. Nu  vil regeringen have  lov om at disse uforsvarlige idioter skal i fængsel og at bilerne skal konfiskeres på stedet ,og at man får frataget kørekortet  i  3 år.Det er alt for billigt sluppet,det er helt i orden at man konfiskerer bilen,uanset om det er førerens egen eller en man har lånt af familie  eller  venner,mange vil måske mene at hvis det ikke er førerens egen,så skal bilen ikke konfiskeres,jo,det skal den,for de tankeløse personer der låner sin bil ud,må jo have et vist kendskab til pågældendes fartgalskab. Men at det kun giver 20 dages fængsel, det er totalt latterligt,nej,sæt straffen op til mindst 2 år,og inddragelse af kørekortet skal være for bestandigt,så disse uansvarlige idioter ikke efter 3 år  kan få mulighed for at gentage “succesen”,og igen kan være til fare for andre

tanker_ved_midnat_2

 Ganske forfærdeligt

er det at 23 mennesker har mistet livet i Australiens voldsomme brande,men at  ½ milliard dyr er blevet flammernes offer,er bestemt ligeså frygteligt

tanker_ved_midnat_2

 Årets nytårs playliste

er lige blevet præsenteret i Godaften live D. 23/12 2019.

4 gæster var inviteret til at deltage i programme hvor  de  valgte de sange de mente egnede sig til dansen til nytårsballet,men vorherre bevares ,den eneste der var værd at høre på var Abbas Happy new year,men en af deltagerne mente at den måske var for gammel til årets playliste.Men programlederne havde helt bestemt   sikret sig at deltagerne valgte de “rigtige ” sange,havde de valgt en god dansk sang,var de sikkert blevet  diskvalifiseret  på forhånd.

Men er Nytårsaften kun beregnet på de unge og deres flip musik,Tv  burde være for alle licensbetalere,ikke kun for de unge”

tanker_ved_midnat_2

Umenneskeligt

er det at 2 unge piger ikke kan få den rette behandling.Pigerne har begge en kromosonfejl som gør at de på nuværende tidspunkt har nedsat  syn,pigerne  er begge 16 år,og fremtidsudsigterne er at de begge er blinde inden de når 30 år.Der findes en behandling,men lægerådet vurderer at det er en alt for dyr behandling,og at man jo ikke ved om behandlingen  ikke  kan give bivirkninge eller  om den  virker.

Men man ofrer gerne store beløb så  man kan sende 452 personer  tilbage til deres hjemlande. Man giver hver enkelt 140.000 med sig i bagagen, udover dette får de  enkeltbilletten, 35.000  kr til flytning, 31.000 kr til sygeforsikring  ,og udover dette vil de ovenikøbet få 3500 kr månedligt resten af deres liv fra den danske stat,jeg mener at det er nok at de får  returbilletten.

At  sende dem tilbage med en stor pose penge, har man råd til,men at hjælpe pigerne så de kan få opfyldt deres fremtidsdrømme og få et godt liv, det er blevet afslået,sådan en beslutning er umenneskeligt og ganske  forfærdeligt.

 

tanker_ved_midnat_2

Kunst

Kunst kan åbenbart være mange forskellige ting. En “kunstner” havde lavet et billede af en banan, omviklet med gaffa tape,billedet var blevet solgt for 800.000 kr,dyrt for sådan et idioti. Men hvis et barn tegner en fantasitegning, så kan det sikkert blive en indbringende forretning at sælge det.

Jeg tænker også på de afskyelige skulpturer som er anbragt i mange rundkørsler,man skal virkelig have en god fantasi hvis man skal kunne se hvad de rædsler forestiller,og det  kalder man for kunst,man skulle ikke tro at de som har lavet dem,er rigtigt velforvarede”

 

tanker_ved_midnat_2

Strafudmåling

En  ung mand var blevet idømt 6 måneders fængsel for røveri på en tankstation. Men ved strafudmålingen havde dommeren taget hensyn til at den dømte var ung og ikke tidligere  straffet. Skal man virkelig tage hensyn til det,han blev jo “belønnet” med en mildere straf  for   sin ugerning,så nu kan han jo gentage succesen,og se frem til et luksusophold i et dansk fængsel”

 

tanker_ved_midnat_2

Det omtalte vildsvinehegn

er både godt og skidt,godt fordi det holder vildsvinene ude og nan undgår smittefare,skidt fordi hegnet er indrettet sådan at andre fredelige dyr som forsøger at komme over hegnet,kan sidde fast ,og er udsat for lidelser fordi det kæmper for at komme fri,det seneste er et krondyr som fik benet i  klemme i  hegnet og døde.Så  lav hegnet,ikke kun sikret mod  vildsvinene, men også sikret så andre dyr kan komme over hegnet uden skader”

 

tanker_ved_midnat_2

 

Vild med dans

Det er et godt underholdningsprogram og med stor  respekt for  dommerne Anne Laxholm og  Jens Werners   dygtighed som dommere, så synes jeg ikke at  Nikolaj Hubbe   hører til som dommer,han er jo balletdanser og hverken standard eller latindanser ,og så denne Marianne Eihilt,nok er hun en dygtig danser,men  den skrukhøne  er totalt uudholdelig at høre på,nej,lad os endelig få Britt Bendixen tilbage,der, til trods for det indimellem lidt vulgære sprog,var både underholdende og sjov,så lad os endelig slippe for Marianne og hendes skurrende og dumme stemme

 

tanker_ved_midnat_2

Klima marcher 

Jeg er SÅ træt  af   evindeligt at skulle høre om klimaforandringer, drivhusgasser,CO2, ozon laget og at indlandsisen smelter og at vandstanden i  havene stiger. Slår en  ko en prut,uha,hvor det forurener,Det er komplet latterligt med de  klima marchersom bliver afholdt i  11 danske byer idag,   hvad skulle det hjælpe,tror man virkelig at man kan redde vores klode ved det,nej,men vi  danskere elsker at demonstrere,det er ligegyldigt hvorfor,bare  vi kan komme til det,vi elsker også fakkeloptog, fakler forurener også,så lad    være med det pjat.jeg kan kun give Pia Kjærsgård ret i  at det er en   flok  klima tosser.

 

tanker_ved_midnat_2

Hvad nu

når det ikke længere er så interessant at snakke om Rasmus Paludans tosserier, hvad skal vi  så, gå op i, jo,det kunne f.eks være al den snak om børneinstitutioner. Vist skal det uddannede personale opføre sig pædagogisk, men jeg forstår så udmærket at  man kan miste tålmodigheden når et barn har skreget hysterisk i  en time, blandet med de andre  børns skrig  og  slåskampe. Jeg forstår så  udmærket den pædagog der talte hårdt til pigen, havde  det været mig,havde jeg taget det ene barn og banket det andet med, jeg ville overhovedet ikke have tålmodighed til at  arbejde sådan et sted. Men hvis nogle er så utilfredse,så bliv hjemme og  pas jeres børn selv,eller endnu bedre, I kunne måske blive ansat i  de nævnte institutioner, så ville I ovenikøbet få løn for at passe jeres yngel, og så ville der ovenikøbet  stadigt være råd til røde bøffer,vin til maden ,og I kunne stadig have 2  biler. 

tanker_ved_midnat_2

 

 Så er han på banen igen

Denne oprører Rasmus Paludan,og  nu vil han i  folketinget. Det ville jo være skræmmende om den skøre kugle skulle have nogen indflydelse, han ville sikkert kalde sit parti for Stram  kurs,det skulle hellere hedde Racistpartiet, og dets logo skulle være en Koran,omgivet af flammer.

tanker_ved_midnat_2

Hold hænderne på rattet

og øjnene på vejen når I kører bil istedet for at snakke i  mobilen eller sætte en ny cd i  afspilleren. Bøden for at snakke i  mobilen når man kører er 1500 kr, det har ingen respekt for, man skulle istedet konfiskere mobilen og give en bøde på mindst 5000 kr, det kunne måske få folk til at tænke sig om

tanker_ved_midnat_2

En festdag

er det når køerne idag lukkes ud på sommergræsset efter mange måneder i  stalden,men knapt så festligt er det når en flok aktivister møder op for at demonstrere. Men hvad demonstrerer de egentlig imod, ,,det forstår jeg ikke ,dyrene får deres frihed ,ihvertfald nogle måneder, hvor de kan spise grønt græs, mærke at de er ude i  det fri, indtil de igen lukkes ind i stalden i vintermånederne.

Jeg finder det meget forkert at malkekvæg altid står lænket i  en stald uden nogensinde at have været ude i  det fri,det er rent dyrplageri, som svarer til at man lænker mennesker til en  stolpe  inde i   et  lille  rum i et hus.

At  have køer og grise idag, er udelukkende i  produktions øjemed, ganske vist får dyrene den foder de skal have, men det er af ren spekulation og udelukkende af økonomisk tankegang, og  ikke af godhed mod dyrene, for  giver køerne ikke den forventede mælk eller er grisene ikke blevet fede nok, og hvis det er dyrere i  foder at  opdrætte dem i  forhold til den pris de kan give på  slagteriet eller på  mejeriet ,så  bliver de slagtet før tiden, men dyr har også ret til et  langt og godt liv

tanker_ved_midnat_2

Et  nyfødt barn

som ikke får lov at leve fordi det afgår ved døden straks efter dets fødsel er i  sig selv tragisk,men til de forældre som har mistet vil jeg sige, I har ikke haft mulighed for at lære dette barn at kende, og har ikke haft noget samvær med det, men jeg mistede min søn da han kun var  38 år, han var et menneske som jeg havde kendt i  lige så mange år, og  derfor vil jeg sige at det er langt mere tragisk

tanker_ved_midnat_2

 

Rasmus Paludan

den oprører, startede i Skive en demonstration med sine udtalelser om Profeten Muhammed og kastede  rundt med Koranen, dette startede en moddemonstration af herboende ætniske  indvandrere .

Rasmus Paludan blev nødt til at blive evakueret,ellers havde han sikkert fået et lag fortjent tæsk.Men nu  planlægger han en ny demonstration i Viborg,men jeg håber ikke at der så er politi der stiller op og beskytter  ham,han har selv lagt op til det hvis man angriber ham. Jeg     er ikke tilhænger af Koranen og hvad den står for,men jeg forstår oprigtigt moddemonstranterne .

Og så er der en halal slagter fra Skive som har været her i  landet i  37 år,han stiller sig  op  og ytrer  at det er meget udansk at starte en moddemonstration.   

Men  du er vist ikke den rette til at udtale dig om hvad der er dansk og ikke dansk,du som går ind for at aflive uskyldige dyr på den mest brutale og pinefulde måde,din infame dyrplager,skal du absolut aflive dyr,er der en mindre brutal måde at gøre det på,men det tilfredsstiller dig måske at se dyr lide Og nu hører jeg lige i  tv avisen,at han ialt har lavet 58 demonstrationer og at det har kostet staten 6  millioner,både  på at beskytte og evakuere ham og også   at beskytte politiet,som  forsøger at opretholde ro og  orden,politiet gør jo  bare deres arbejde,og jeg mener stadig at politiet skulle holde sig væk ,og  lade  moddemonstranterne  give ham de tæsk som han selv lægger op til.

tanker_ved_midnat_2

Hvor er I dog modbydelige

Jeg  så tilfældigt på You Tube,at man skar halsen over på en lille levende  ged,så  også  at  man på en gård på Fyn,skar en gris op mens den endnu  var i  live,det var frygteligt at høre geden og  grisens  pinefuld fortvivlede    skrig”

tanker_ved_midnat_2

Hjem til gården

hvor er det et intetsigende og latterligt program hvor man entes skændeseller der er en deltager som  flæber.

tanker_ved_midnat_2

En  luksusspise

det er en  hummer som mange ikke har råd til at spise,men er  man i fængsel,så kan man  få denne delikatesse serveret. Der er megen diskussion om fængslet på Falster,hvorvidt de indsatte har det for godt.Nogle  politikere mener at det at være i  fængsel kan betegnes  som  et  luksus hotelophold,andre mener at   det er vigtigt for de indsattes trivsel at de    bliver  behandlet ordentligt  og at det kan have betydning for deres fremtidige liv uden for murerne at  de har haft det  rimeligt godt  i  den tid de har været indsat,men hvis det er sådan et luksusliv de har   haft,kunne det jo tænkes at de indsatte,når de bliver løsladt,finder det passende  at lave ny  kriminalitet  så de igen kan leve et luksusliv bag tremmer,hvor man har lyse værelser med adgang til toilet og eget bad. Nogle indsatte mener at det er straf  nok at være indespærret men det skulle de have tænkt på før de begik kriminalitet,men hvis de føler at det er så  uudholdeligt at være frihedsberøvede, og at de keder sig så har de jo     mulighed for  at dyrke sport  og være på nettet via den computer de også har mulighed for at kunne  få stillet til rådighed. Nej,min mening er at de indsatte skulle have en  kummerlig tilværelse i  fængslet,bare med en madras på gulvet  og ikke have mulighed for at kunne komme ud af deres celler,et sådant liv kunne måske afskrække dem  så de ikke ønsker at komme igen”

 

tanker_ved_midnat_2

Hvor er det dog  modbydeligt

at man på You Tube viser at en levende  ged og en  gris slagtes, deres smertefulde skrig  rammer mig helt ind i  hjertet,er der dog  ingen grænser for  hvad man viser som “underholdning”

tanker_ved_midnat_2

Alt for mild straf

til den  mand der i  April skød en  ulv i  Ulfborg,han blev idømt 40 dages betinget fængsel,men  straframmen for at dræbe en  ulv  er  normalt  2  års ubetinget fængsel,den straf skulle han have haft,og  hvorfor skulle der tages hensyn til  mandens skrøbelige helbred,det skulle man have siddet overhørig,,en  ulv er  også et levende væsen,og  dræbte man et menneske,havde straffen være en  helt anden,

tanker_ved_midnat_2

Hvad nu

Prinsesse Alexandra og  Martin  Jørgensen er  blevet  skilt,og  han  nyder det frie og muntre liv,Nu  er det ikke længere en  nyhed at Prins Henrik er  død  og  vi  forarges ikke længere over at  han  ikke ville ligge samme  sted som vores dronning,heller ikke  de  udenlandske kvinder og  deres hovedbeklædning som ellers har været diskuteret så  længe forarges vi ikke så  meget over længere,  er nogle af de kendte  blevet skilt eller  har mødt en  anden, det   taber vi  hurtigt  nyhedens interesse for,så  hvad skal vi  så  nu  finde på at  gå  op  i,jo,forresten,det  kunne være det omdiskuterede indeklima i  diverse skole klasser,man  klager over at der er for varmt og at eleverne  bliver sløve,men  så  må det da være en  hjælp at mange af  vinduerne er  utætte,godt,så er  problemet jo   løst,man  får  så  alligevel frisk luft og  luftforandring,så  hvad klages  der så  over.Jeg  gik  selv  i  skole i  60’erne,dengang  var  ordet indeklima endnu ikke opfundet,og  jeg mener ikke at jeg og mine daværende klassekammerater har taget  synlig skade og  har  fået varige   mén.

tanker_ved_midnat_2

Danmarks slunkne pengekasse

eksisterer ikke når det gælder Tour de  France som  der er  mulighed/risiko for skal  køres i  Danmark om 2  år.  Statsministeren har  afsat 17  millioner til dette tåbelige arrangement,men  pengene kunne bruges på  helt andre steder i  det danske samfund. Lidt ærgerligt at vi ikke betaler vejskat i  Danmark, men var det tilfældet,var disse tåber naturligvis undtaget. Men jeg håber de vælter på  stribe,men så  står det danske sygehusvæsen jo straks parat til at lappe dem sammen igen,med ekstra udgifter for Danmark. Og  ovenikøbet bliver  nogle landeveje afspærret så de kan udfolde sig,så  må danskerne jo  finde  alternative veje hvis de vil bevæge sig rundt i  landet mens dette idiotiske løb foregår.

tanker_ved_midnat_2

Dyr  har også ret til livet

Jeg har før,på denne side, været inde på  emnet om  ulven,men  nu  farer jeg i  blækhuset igen. I tv idag var der et  emne om  ulven der blev skudt i  Ulfborg i  April i  år.  Politiet krævede at manden skulle have en  fængselsstraf,men der var så et koldt og  ufølsomt  menneske der stod frem og sagde, at  hvis det var et menneske der var blevet skudt,var det selvfølgelig i orden med en  fængselsstraf,men,jeg citerer mandens udtalelse om “at det var jo  kun et dyr”.

Du  skulle skamme dig noget så  grusomt,var der nogen der gjorde mine dyr ondt,fandt jeg det kun rimeligt  at de blev straffet med fængsel,for dyr skal ikke lide og har også ret til livet.

tanker_ved_midnat_2

 Hvor er det dog  tankeløst  og  meget  sørgeligt

at mange morer sig  med  at  give en  ged i  f.eks  30 års  fødselsdagsgave. Jeg har  selv  været vidne til  denne tankeløshed, mine nærmeste naboer var to  unge mennesker der  havde fået foræret en  lille bjergged i  gave. Et  kært  lille dyr som  de havde   placeret  på  et  lille halvtag med en  enkelt  gulerod som  føde  og  ingen vand at  drikke, og  det var en  varm  sommerdag  hvor  solen  bagede ned  på  det  lille dyr. Jeg  gav den  lidt gulerødder   og  vand, og  tilbød de unge mennesker at  overtage geden, det var de rigtig  godt  tilfredse med. Så  find en  anden   gave  istedet for et levende og  uskyldigt   væsen.

tanker_ved_midnat_2

Stram  op om  reglerne

for  udvisning af  kriminelle  efter udstået straf. Jeg  hørte  i    nyhederne  om  en   mand på  25 år som  havde snittet en  anden mand   med en  kniv. Han  blev  idømt en  fængselsstraf, den  femte,  alle    5  domme indebar  desuden  udvisning til  eget  land  efter udstået straf,men    denne kriminelle blev,, i  alle 5   tilfælde, istedet for  udvisning,sendt  til  Kærshovedgårdsom modtager kriminelle som  er  blevet dømt  og  som  har  udstået deres straf,men  som  myndighederne mener kan  risikere at  blive udsat  for  tortur hvis de udvises til deres hjemland, det  samme  gjaldt  efter den  sidste dom utroligt at en   sådan  afgørelse    kan  accepteres og at  man,til  trods for rettens afgørelse,,   alligevel  kan  blive i  landet,udløser jo   at    de    tænker at   man jo bare   ka fortsætte med at  begå   al den  kriminalitet  og    vold, som  de  nu  har  lyst til,,”for  vi  får    jo  alligevel  lov at  blive her”,man  gør  grin  med  retsvæsenet og  de  dommere som  bestemmer straffen,og  hvem  betaler for  de krimenelles  gratis  kost og  logi,det  gør  danskerne. Det  skulle ikke være  sådan at  en dom  blev omstødt  fordi  en  kriminel  risikerede at  blive  tortureret  hvis de blev  sendt  tilbage til  deres hjemland, det  burde der ikke tages hensyn  til,så  min  mening er at  de selv mmå  tage konsekvenserne  af  deres ugerninger,,også selvom    det  kan betyde   udvisning til  eget land,uanset hvad  de  så  kan  forvente at  blive udsat for.

Jeg  kan  nævne et  tilfælde, min  søns   morder  blev  idømt  13 års  fængsel  for drab og efter endt  fængselsstraf, skulle han udvises til  sit  hjemland.  Men  diverse myndigheder  mente at  han var  berettiget til   det  man  kalder for “tålt  ophold”,  med  den  begrundelse at  han  havde et  barn  her i  landet. Ufatteligt at  diverse  retsinstanser  accepterer en  sådan  afgørelse fra  myndighedernes side, det er  jo  bare at  gøre grin med  det  danske retssystem, og de pårørende til  offeret for en  forbrydelse”

tanker_ved_midnat_2Noget  for enhver

Burde der  være i  Dansk  tv’s  musikunderholdning. Her  tænker jeg på  dette års  nytårs  underholdning på  Tv2 fra  midnat  var der  musik  for de  unge, flip og  rap  musik, men  der  blev allernådigst sendt en   Kim  Larsen  koncert op  til  midnat, en rigtig   god  koncert som de  unge jo  også  kunne  lide, men  hvad med os  der er blevet lidt ældre ,er der noget musik  for  os, noget  man  kan danse til, istedet for  de unges musik  som  man  jo  kun  kan  hoppe rundt til på  må og få   og  tilmed se  latterlige ud,

tanker_ved_midnat_2

Toppen af  poppen

er  da  et  af  de mest  intetsigende programmer,  i TV, den  slags  hjernedøde og  fantasiløse  programmer er der da ellers nok af i  forvejen. I  denne udsendelse   fortolker  nogle tilfældige  mennesker med  mere eller  mindre  skønsang, forskellige     kunstneres sange og denne vidunderlige og   eftertragtede kunstner, bliver ophøjet til  noget  nær en  afgud  i  de  himmelske højder,   på  grund af  sine sange ,og  får så  meget ros at  det  næsten er  pinligt, det  må  det  sikkert også indimellem   være for  kunstneren, der  nok  også  føler sig  presset til at  sige  noget pænt om  de  som  fortolker  sangene, uanset  hvad  han/hun  mener. Men  prøv at  finde på  noget  mere underholdende  og  intelligent  med  godt og  meningsfyldt   indhold  end dette  latterlige talentløse  program.

tanker_ved_midnat_2Fakkeltog

er  da  komplet latterligt Man  har  gået i  fakkeltog  for  Emilie Ming, man  har gået i fakkeltog  for  den  familie  som  blev dræbt i  Ulstrup, man  går i  fakkeltog for  Kim Wall, man  går  i  fakkeltog på  Nørrebro for at  fortælle at  Nørrebro er vores og at  vi  ikke lader os  skræmme, hvad  skal  dette gøre godt ,for  det  første er  der  jo  nok  kun ganske få der  har  kendt ofrene ,og  man  kan  jo  ikke få  de  døde   tilbage eller få  fred  på  Nørrebro, uanset  hvor  mange fakler man  tænder, så  stop  disse latterlige  arrangementer

tanker_ved_midnat_2

You  tube

kan da være meget godt med  de  forskellige video der er lagt  på  denne side. Mange er  jo  rigtig  sjove , men at  man  lægger en  vidio  på  hvor et stakkels uskyldigt dyr ,et  æsel, af  nogle drenge,  bliver skubbet ud  over en  skrænt, falder ned  og  sikkert har  mange lidelser, ja, mister endda  måske  livet  på  frygtelig  vis, kan  det  kaldes for  “sjovt”. Der  burde være  censur  af  hvad der kan  være lovligt at  lægge på  sådan  en  side, og  jeg  håber at  disse dyrplagere har  en  grim  smag  i  munden

tanker_ved_midnat_2

Hvad er det efterhånden for en verden vi lever i. Åbner man for tv avisen for at få de seneste nyheder, bliver man mødt med beretninger om selvmordsbombere, knivstikkeri, drab og bankrøverier som næsten hører til dagens orden, og tyveri mod både private og virksomheder.

tanker_ved_midnat_2

Hjerteløst

Da  jeg i  2009  mistede min  søn  som  blev  myrdet, da  var  fotografer og  journalister hurtigt  på  gerningsstedet, hvor  de, efter en  betjents udtalelse, gerne  ventede i  timevis på at  få  et  billede. De  må  have en  engels tålmodighed, men  hvad  gør man  ikke for en  “god ”  historie og et  “godt  billede” som  kan  sælge godt  i  medierne. Jeg  kan  slet  ikke forklare hvordan jeg  havde det da jeg, på  nettet, så et  billede af min  søn  på  en  båre, anbragt  i  en  ligpose. Desuden var  den  omtalte betjent , som  havde været på  gerningsstedet, så “venlig” at  oplyse mig  om at  hun  nu  havde været hos  politiet i  13 år, men  at  hun  aldrig havde set et  menneske som var så  ilde tilredt. Jeg har altid troet at  politiet  havde haft  noget  psykologi i  deres uddannelse, hvis  det  havde været tilfældet havde denne betjent ikke givet mig  den “opløftende” oplysning, det  var umenneskeligt ,tankeløst og hjerteløst.

tanker_ved_midnat_2

Brian  Wilson

At  man  vil  være bekendt at  bruge ham  i  reklamerne på  TV, han  synger  som et  narkovrag, og  på  det  tidspunkt  hvor  han var med i  gruppen  Beach  boys, var det jo  så  moderne at være på et      LSD  trip.  Han  lyder   som et  psykodelisk  vrag ,og  det  var han jo  også, påvirket af  narkotika som  han  altid var

tanker_ved_midnat_2

 Robotplæneklippere

Er  noget djævelskab og  endnu  et  bevis  på  folks  bekvemmelighed. Man lader  disse maskiner køre om  natten, hvor  mange dyr,f.eks  pindsvin jager deres bytte. Men  mange pindsvin  bliver  slemt  tilredte og  lider en frygtelig  død når de har  stiftet bekendtskab  med  robotplæneklipperne. Er folk da  så  dovne at  de  ikke kan  slå  deres plæne  med  en  almindelig og delvis   ufarlig  plæneklipper,

 tanker_ved_midnat_2

Vi har det godt i Danmark

Man hører tit at folk klager over at vi betaler for meget i skat, men tænk på hvor priviligerede vi er hvis vi bliver syge og skal indlægges på hospitalet. Det forventer vi selvfølgelig er gratis, men tænker vi også over hvor pengene kommer fra til at drive disse hospitaler og lønninger til personale. Der er lande hvor man kun kan blive behandlet hvis man selv betaler. Godt vi ikke har de tilstande her i Danmark, så jeg betaler skat med glæde. Noget andet er at nogle af vores skattepenge kunne bruges mere fornuftigt.

Skal en by have et nyt og prangende kulturhus, må det finanseres for andre midler, og kan balletten i Holstebro ikke klare sig uden kulturstøtte, må den naturligvis lukke og opgive en evt. planlagt ballet, vores skattepenge kunne anvendes til noget langt mere fornuftigt. Hvis den lille købmand ikke længere kan klare sig, må han lukke sin forretning, for han kan ikke få nogen form for hjælp.

 

tanker_ved_midnat_2

 

Har sporten førsteprioritet

Jeg tænker tit på, at når vi nu betaler tv licens, kan det ikke være rigtigt, at åbner man for tv’et så får man , allernådigst i   et  kort indlæg at vide hvis der er sket en katastrofe eller lignende, og så går vi ellers til sporten, hvor vi som regel får et resume fra den udsendelse som lige er slut. Alle programmer bliver enten aflyst eller sendt på et senere tidspunkt til fordel for en fodboldkamp. Det ville for sit tv lidt før kl. 18 for at se nyhederne, er der meget tit en sportsudsendelse der er ved at være slut, og kl. 18 er der så nyheder med finans og sport.Det ville være mest rimeligt om der blev lavet en landsdækkende sportskanal, så alle disse tåber kunne sidde der og huje, så vi andre, ikke sportsinteresserede, kunne få noget for vores licenspenge. Min mening om sport er at det er noget at det mest fordummende. Man opfordres til at dyrke sport, det skulle jo være så sundt, men er det også sundt med alle de skader disse højtsatte sportsudøvere pådrager sig, foruden at de også bliver skadet af alle de forskellige stoffer de fylder sig med.

Og nu hører jeg til min ærgrelse og irritation, at de næste 14 dage udgår programmet “Godaften Danmark” til fordel for vinter ol. Og sidst, men ikke mindst, denne øretæveindbydende Karoline Vosniaki, hun er virkelig UTÅLELIG at høre på, dette overlegne  opblæste  og  selvglade  pigebarn.Lær at tale ordentligt dansk i stedet for dette læspen og    hold  tungen inde  i  munden  når  du  taler og  skyd din    manglende overlæbe  frem,Miss Sunshine eller sweet Caroline, jeg   kan ikke lade være at fryde mig når  du  taber en  kamp. og  det  sidste nye er så at  den  “søde  Caroline” skal  bære den danske  fane  ved   åbningen af  De  olympiske  lege,kan  man  da  ikke finde en  bedre udseende  repræsentant  for  Danmark end dette tudegrimme pigebarn,dårlig  reklame for  Danmark,og  så  ovenikøbet  at  hun  kun  kom  med  på  et  wild  card,det er  under  lavmålet at  hun  i  den  position  som det  er    kun at  komme    med   ved   lodtrækning     at   hun  udvælges  til at      bære  fanen Og  lad  være at  skabe dig  barnagtigt ved at  smide  ketcheren  ned  i  jorden  fordi  du  mente at dommeren havde dømt  dig  uretfærdigt,ærgerligt at  du  vandt denne kamp,  men   din  modspiller i  denne  kamp   er kun    nr  14 blandt de  dygtigste,   ,så  hende  skulle du  jo nok    kunne vinde  over,men  det  var  kun  held, ikke  dygtighed der  gjorde at      du  vandt.Jeg  afskyr  sport,men  jeg  blev  altså  nødt  til at  se  hende i  dag, med håbet   om at  hun  tabte denne kamp,og  til  min  fryd  lykkedes det,så  nu er  hun  ude af  ol og  kan  vende tilbage til Danmark  med  sit  grimme fjæs. Du  var  i  2011 verdens  bedste tennisspiller, ,men  indse, “Sweet  Caroline” at  den  tid er forbi,og  at  du  nu figurerer i  bunden af  de  bedste  tennisspiller. Og    det  seneste er at    hun  nu  også  agter at  gå  til  filmen,men  før hun  gør det,så skulle hun  melde sig til et talekursus, ,så  hun  i  en  evt. film kan  tale  ordentligt”

tanker_ved_midnat_2

Der burde strammes op på reglerne

Her tænker jeg på hvor nemt det efterhånden er at få tilkendt pension p.g.a at man er alkoholiker. Der er massevis af mennesker der har et alkoholproblem selvom de selvfølgelig ikke vil erkende det. Det er det nemmeste at give dem en pension, så behøver samfundet ikke bekymre sig om dem mere, jeg kan sagtens se at det er den letteste udvej, for hvorfor bruge kræfter på at få dem i arbejde, det gider de jo alligevel ikke at beskæftige sig med, og hvilken arbejdsgiver kan være tjent med en medarbejder der alligevel ikke møder op.

I stedet for en pension, skulle de have den besked, at tog de ikke et anvist arbejde og mødte op hver dag,var der ingen penge at hente, så kunne disse penge man sparer ved ikke at udbetale bistandshjælp til disse arbejdssky elementer, anvendes til mennesker som uden skyld er kommet i en situation som gør dem uarbejdsdygtige. Eller også kunne man anbringe dem på en ø hvor der kun var mulighed for at anskaffe sig øl og andet, hvis de ville svømme i land for at få det.
Her hvor jeg bor er der en meget pæn park hvor man godt kunne få lyst til at gå en tur i, men hvem har lyst til det, når de allerede morgenbeduggede folk har indtaget deres plads på bænken og er klar til endnu en omtåget dag. Vi ser også, at når det nærmer sig lønningsdag, at der så nærmest er en folkevandring til det lokale indkøbcenter, medbringende diverse transportmidler til at fragte de eftertragtede og uundværlige dråber hjem i, for lageret skal jo fyldes op så der er rigeligt til næste lønningsdag, det er der jo altså ikke altid, men hvad, så undværer man jo bare mad resten af måneden, for alkohol er nu det vigtigste. Hvor må det være trist kun at betragte verden fra bunden af den tomme ølflaske.

tanker_ved_midnat_2

Dovenskaben længe leve

Det er ufatteligt at så mange mennesker går planløst omkring uden at foretage sig noget. Hvordan kan det lade sig gøre, at tilsyneladende raske mennesker får tilkendt en pension. Her i byen, og sikkert også mange andre steder, er der mange der har spillet på at de ikke er arbejdsdygtige, og derfor får pension, men det undrer mig, at de så fysisk er i stand til noget som helst. Mange gange ser man disse “invalider” påtage sig opgaver som kræver en god fysisk form, og det kan de jo ikke være i besiddelse af, hvis de virkelig er 100 % invaliditeret. Der bliver iværksat mange gode projekter, men mon der er et der hedder ” Dum og doven i arbejde” der kunne man så sende dem hen, så de kunne udføre et arbejde.

tanker_ved_midnat_2

Spar de penge

Jeg hørte fornylig af en som jeg faldt i snak med, at han og hans kæreste var tidligere narkomaner og alkoholikere, men at deres lever var ødelagt af dette misbrug, og at de var blevet tilbudt til behandling til et beløb der svarer til 1 million for dem begge.
De har selv skabt den situation de er i, og efter min mening skulle de overhovedet ikke være blevet tilbudt hjælp, de penge kunne anvendes til mennesker som uden skyld har en sygdom.

tanker_ved_midnat_2

Disse idiotiske og naragtige reklamer

Det danske sprog er et pænt sprog, så hvorfor ødelægge det med alle de fremmedord. En tv reklame for en vidunder creme fra Paris, den skal der selvfølgelig reklameres for på fransk, eller en smart ting som kan forskønne vores liv, har selvfølgelig et udenlandsk navn. Og så denne her, i flere år har John ikke været i byen, få hørelsen igen med et høreapparat fra dansk hørecenter, men der er ingen tilbud til de svagtseende om at få synet tilbage med briller fra en optiker så de igen kan læse avisen. Og så denne her, bestil en family take away box, ring til restauranten eller bestil på Bones dk. With the taste of the OLD america. Den forstår de ældre mennesker sikkert ikke, de havde jo ikke sprog i skolen.Og så forøvrigt, så var det sikkert en ide at opgive et telefonnummer til Bones: og nu hvor vi er ved denne reklame, så kan man nu også få en ” take away box “. Og endnu en dum reklame om klasselotterier, er du på jagt efter din egen guldåre ” så gå ind på klasselotteriet dk, hvor har han dog en dum og fræk stemme, helt øretæveindbydende.
Så er der reklamen om tv kanaler, Sig velkommen til WAUW, se om du også kan få WAUW, WAUW. Og så dette irriterende pigebarn, der med en meget uskøn stemme forsøger at ynge, “Oh I, oh I, I go, BUM BUM BUM. Hvor er der mange dumme reklamer med en intetsigende indhold.

Der kan indimellem være gode og sjove reklamer, men de fleste er platte og intetsigende. Som nu den med et fremmed   person med en turban, som på fordrejet dansk fortæller at blå er din farve, og at man som kunde hos Nykredit er meget heldige. Utrolig dum reklame.Og hvad er så meningen med denne. Jeg er ekspert i 17.30, ingen kan 17.30 som jeg,det skulle da lige være min kone, hun er også god til det”. Og i mange andre reklamer, er det da så tydeligt at man læser op af en forudbestemt tekst

Diskrimination Reklamer
Jeg kan blive ret ærgerlig over denne reklame med at man kan kontakte Dansk hørecenter, få et høreapparat og dermed få sin hørelse igen,. Jeg opfatter det som diskriminering at man ikke tilbyder at man kan opsøge en optiker, få briller og dermed synet tilbage.

Endnu en idiotisk reklame. Min far
Min far er verdens bedste far, han har også en kammerat som hedder Henrik og en legekammerat som hedder Jesper som har store flyvemaskiner. Møg irriterende skinger  stemme som drengen har.

Stop denne forfølgelse

Jeg mener at denne antiryge politik er helt hysterisk og overgearet. Tænker man på, at den benzinos vi alle indånder er meget usund, men af den grund forbyder man vel ikke bilerne at køre. Hvad ville man sige til, at vi rygere udskiftede hver cigaret med en drink og gik omkring i en evig spiritus rus, hvilket nemt kunne medføre, at man ikke var i stand til at have f.eks et job , og at samfundet så ville få udgifter til bistandshjælp istedet. Der burde arrangeres ugentlige busture til Tyskland så man kunne købe sin tobak der, det var noget der ville kunne mærkes i statskassen hvis man ikke fik de indtægter som salget af tobakken giver. Så stop denne hetz, det siges at vi lever i et frit land.

tanker_ved_midnat_2

Klynkehoveder

Danskerne er generelt nogle klynkehoveder. Man hører at folk jamrer over f.eks en forkølelse og at de føler sig virkelig hårdt ramt, men vær sikker på at den forsvinder igen. Tænk på at der findes mennesker med et handicap som de skal leve med resten at livet og som ikke beklager sig, så lad være med at jamre.

tanker_ved_midnat_2

Vi burde alle være lige

Jeg har nogle gange oplevet, at folk med en højere uddannelse har følt sig overlegne og mangler respekt for andre mennesker. Nu er det jo nok sådan at langt de fleste, vælger uddannelse udfra hvilke interesser man har, og ikke efter hvilken status det kan give. Så til jer der svæver oppe i de tynde luftlag, kom ned fra jeres højder og bland jer med os andre og indse, at uanset status, er vi alle lige. Og så også lige denne her til mange læger på danske hospitaler. Tænk på at de patienter der kommer, ikke kun er et personnummer hvor der gemmer sig en sygdom bag, men et levende menneske med en sygdom. Hvis det var jer selv der var patienten, ville I helt sikkert synes at det ville være dejligt med lidt menneskelighed og forståelse, og at I ikke havde følelsen af at det gælder om at nå så mange patienter som muligt på en dag, og at man giver sig tid til at lytte til hvad I har at sige.

tanker_ved_midnat_2

Lidt skræmmende

Nu kan man sidde foran sin computer, betale sine regninger, bestille varer, bestille medicin og tid hos lægen, jeg synes at det er lidt skræmmende at tænke på, at vi sjældent behøver at bevæge sig uden for hjemmets fire vægge.

tanker_ved_midnat_2

Et modefænomen

Nu er det jo så blevet moderne at man skal have krisehjælp. Hvad gjorde man før denne luksus blev opfundet, man løste selv problemerne , og opstod der en kritisk situation, fandt man også en løsning på dette. Jeg er sikker på at det gjorde folk mere selvstændige at der ikke straks stod en psykolog klar til at løse problemerne. Det sidste nye er, netop hørt i TV avisen, at der i Tivoli skete strømsvigt i en af forlystelserne, så mange sad i ½ time, før en tilkaldt tekniker kunne ordne skaden så de “indespærede” kunne befries. Men selvfølgelig var der tilkaldt et hold psykologer, efter min mening komplet latterligt.

tanker_ved_midnat_2

Jeres børn

Jeg hørte fornylig i nyhederne, at en mor blev betalt af kommunen for at blive hjemme og passe sit barn, fordi der ikke var plads i en daginstitution. Det er efter min mening ganske uhørt. Man kræver at der er pasningsgaranti, men det kan ikke være samfundets opgave at sørge for det. Kan man ikke få passet sit barn, må den ene af forældrene blive hjemme og passe sit eget barn, ulønnet. Man klager også over at der er for få pædagoger til hvert barn. Men når I nu er så utilfredse, så bliv hjemme og pas jeres børn, selvom det så sikkert kan betyde at der ikke er råd til så mange statussymboler. Det kan ikke være samfundets opgave at forsørge jeres børn, I har selv valgt at få børnene, så må I også selv forsørge dem, og afskaf børnetilskuddet til de forældre som begge har job, og fordel istedet pengene på enlige forsørgere.
Der er også så meget snak om at regeringen til næste år vil spare en del penge på børnepasning, det klager I også over og er utilfredse med, nu hører man så i nyhederne idag d. 15/12, at der tværtimod vil blive flere penge til børneinstituonerne, men så klager I alligevel over at det ikke er nok, var der nogen der skulle klage i den sammenhæng, så var det alle os der er med til at sikre jeres børn en god pasning. Så stop jeres evindelige klagen og vær tilfredse , eller bliv hjemme og pas jeres yngel selv.

tanker_ved_midnat_2

Vild med dans

Det er rigtig god underholdning, men min mening er nu, at skulle seerne have mulighed for også at stemme, så burde det være mennesker der har tilknytning til dansens verden og som kan bedømme udfra præstationerne og udførelsen, på den måde som det har været hidtil tror jeg at der fra seernes side mere bliver dømt efter f.eks et godt udseende, en populær person m.m.

tanker_ved_midnat_2

Egocentreret

Møder man en person, kan man næsten være sikker på at blive spurgt om hvordan det går, ikke af synderlig interesse, men så kan vedkommende hurtigt komme til at fortælle om sig selv. Det koster ikke noget at vise lidt oprigtig interesse for et andet mennesker i stedet for at være så egencentrerede.

tanker_ved_midnat_2

Hakkeorden

Kan vi da ikke finde på andet at interessere sig for. Nu har man noget imod at de iranske kvinder bærer tørklæde. Er det da ikke bedre at blive ekspederet at en smilende pige med tørklæde, end en sur dansker. Det kan sammenlignes med at man vil forbyde danskerne at bruge et bestemt stykke tøj. Vi skulle hellere tage fat på det der virkelig er problemer i Danmark.

tanker_ved_midnat_2

Den danske lov

Kommer en sag frem i medierne, det kan være om udvisning eller andet, så kan man næsten være sikker på at politikerne vil se på sagen og at man er parat til at ænde i lovgivningen. Er den danske lov da ikke mere solid.

tanker_ved_midnat_2

Selvhjælp

Jeg forstår ikke de handicappede. Får de et handicap, mender de sig straks ind i en forening, hvor de så kan sidde og blive indhyllet i medlidenhed, jammer og ynk. I skulle hellere kun omgås ikke – handicappede, det giver jer langt mere selvstændighed gør jer mere fri og selvhjulpne. Så vil I videre i livet, så bryd ud af jeres trygge liv i ghettoen.

tanker_ved_midnat_2

Claus Holm

tv kokken, som er ret irriterende at høre på med hans gentagne ord som PIF og Voila, han er sikkert en god kok, men det undlader han sandelig heller ikke at lægge skjul på

tanker_ved_midnat_2

Ikke for alle

Hvor kan jeg blive irriteret, og ærgerlig over at de folk bag tv’s reklamer og andre tilbud, åbenbart ikke har opdaget, at der i Danmark også findes blinde mennesker.
“Læs på tekst tv, eller klik ind på websitet”.
“Se de mange gode tilbud i tilbudsavisen som du får ind af døren en af dagene”
“Send en sms med svaret til 1234”
Se denne framragende cd der hvor du køber din musik”
“Se de mange gode tilbud i butikkerne, og se her på siden hvor du kan finde dem”
Meget fordummende og tankeløsttanker_ved_midnat_2

Hvor er du dog ussel

Du havde kun kendt min søn ganske kort tid, det var en tidlig formiddag hos dig, min søn sov stadig, da det ringede på døren, og ind stormede din ekskæreste, fandt vej til sovevæfrelset hvor han mishandlede min søn med 60 knivstik og som fratog ham livet. Du var vidne til det, forsøgte at forhindre det ved at slå din ekskæreste med en jernstang, men da du følte dig truet, flygtede du med din søn ind til en nabo. Da jeg spurgte dig om hvorfor du ikke var fortsat med at slå, var dit svar at du ikke kunne lide at gøre andre ondt. Men du kunne godt tåle at se min søn blive mishandlet til døde. Havde det været mig der havde overværet det, havde jeg taget alle midler i brug for at stoppe denne galning som påføårte min søn så mange smerter og lidelser.

HVAD ER DU DO FOR ET MENNESKE.
Du flygtede uden at hjælpe min søn som i ½ time blev mishandlet.
HVOR JEG DOG HADER OG FORAGTER DIG.
Hader også din søn som lukkede min søns morder ind.
Foragter dig fordi du ikke kan fatte at jeg har mistet min søn, nej, det er uden betydning, det er kun DIG og din ELENDIGE søn der er ramt.
Hvor er du dog et koldt og hjerteløst menneske.
Min søn havde kun kendt dig i 3 uger , ET DYRT BEKENDTSKAB DER KOSTEDE HAM LIVET, så jeg håber at du altid vil have skyldfølelse over at have undlagt at hjælpe min søn til fordel for din egen og din forbandede søns sikkerhed. Du ville gerne fortsat have kontakt med mig, men jeg betakker mig for dit selskab, sådan et usselt menneske bryder jeg mig ikke om at omgås.

tanker_ved_midnat_2

Ulla Terkelsen

Hun er virkelig pragtfuld, en fremragende udenrigskorrespondent med humor, ingen kan måle sig med hende.tanker_ved_midnat_2

VATNISSER

Man hører jævnligt at personer, af den ene eller anden grund, skal ud vises af Danmark og sendes tilbage til deres hjemland .
Men hvad sker der så, man går i demonstration i fakkeltog og henvender sig til medierne.
Så lover en minister at udsætte udvisningen og vil tage sagen op igen.
Hvad er det dog for nogle vatnisser der lader sig styre af demonstranter og medierne.
Danmarks grundlov er opbygget med følgende, , med lov skal land bygges, så stop dette hykleri og stadfæst afgørelserne, i stedet for at lade sig styre af en flok demonstranter og mediernes mening.

tanker_ved_midnat_2

B S Christiansen

Han har lavet mange gode udsendelser med gode emner , og nu er han altså begyndt at skulle lege pædagog og påstår at han er den rette til at få folk ud af deres forbruget af lykkepiller. Mon han ikke skulle lade det være op til de mennesker som har viden om disse ting. Alt i alt må han betegnes som en noget selvglad og opblæst nar der , uden ord, fortæller folk at han er bedrevidende og det er let at blive irriteret af hans   ” jeg alene vide ”fremtoning.

tanker_ved_midnat_2

Opskrift på lykke

Er dette opskriften på den sande lykkecitat A fra   tv 2’s reklamer.” Hvad skal vi have til middag”, jeg troede at du lavede mad i dag. Så banker det på døren, og et par børn kommer med en trestjernet menu bestående af leverpostej og spegepølse. Sikken dejlig overraskelse, en rigtig trestjernet menu, alle er glade, og børnene griner lykkeligt . Er   noget så simpelt opskriften på den sande lykke, så er vi danskere nemme at gøre tilpas. Komplet latterligt, tit er der reklamer med børn som griner lyksaligt i baggrunden. noget værre ævl.

tanker_ved_midnat_2

Helle Thorning

Vores statsminister, er virkelig et forfulgt fænomen, hun bliver i Fælledparken modtaget af en flok truttende og fløjtende tåber, hvor barnagtigt, gad vide om en af disse ville overtage hendes plads, næppe, for i så fald ville der sikkert virkelig blive anledning til en truttende modtagelse. Stop dette menageri og indse at selv en statsminister har ytringsfrihed, og har ret til at stå frem med de meninger hun og hendes parti har for at gøre Danmark bedre. Disse truttende elementer kan man da kun have en   skuldertrækning tilovers for, deres latterlige optræden   gør at de   overhovedet   ikke bliver respekteret, vil man protestere, så find på noget der kan fremkalde andres respekt og sympati.

tanker_ved_midnat_2

Et hundeliv

Hvad ER det dog for et liv man tilbyder handicappede. Mange handicappede sidder der i deres kørestol uden mulighed for at komme ud i det fri. Mange har jo ikke familie der kan komme og tage dem med ud, og man kan sandelig ikke blive visiteret til det, Det er kun penge der tæller, ikke menneskelig omsorg. Man har så den mulighed at tilkøbe sig tid til at komme ud, noget der burde være en menneskeret som alle skulle have, og som man ikke skulle være tvunget til at betale for.Det er jo langtfra alle   folk som oppebærer pension, der har   råd til at købe sig ret meget for de penge som de har til rådighed. Når man sammenligner disse forhold med folk i fængsel, så må man sige at det at være fængslet er et   priviligeum, de har dagligt mulighed for at komme ud, de behøver ikke tilkøbe sig denne ret.Man burde egentlig forsøge sig med en bytteordning, de fængslede kom på plejehjem, plejehjemsbeboerne kunne så komme i fængsel, så havde de flere goder som f.eks at kunne få et dagligt bad. Nan kan så få det tilbud at komme på diverse dagcentre for at få lidt adspredelse men folk er jo forskellige, ikke alle   har behovt for at sidde og være “sociale”og deltage i aktiviteter som at synge fædrelandssange eller at flette peddingrør.

Så kære politikere , jer som laver disse love, tænk på at det   kan blive jer som om nogle år er i samme situation, men først til den tid opdager I hvordan det er at fået frataget retten til et godt og værdigt liv, som alle andre. Så det at være handicappet kan sammenlignes med at ens hjem er som et åbent fængsel hvor man frit   kan komme udi det fri, såfremt det altså kan ske ved egen hjælp. Så til folk der leger med tanken om at blive besøgsven,og som har tid i overskud, kom ud af busken, der er helt sikkert mange som vil modtage   jer med glæde.

 tanker_ved_midnat_2

 Aktiv  dødshjælp

Burde  være lovligt  i  Danmark. Der er mange mennesker som  har  en  dødelig og  uhelbredelig    sygdom  og  som  lever i  et  smertehelvede, disse  mennesker  skulle have lov at  fravælge livet deres  alternativ er jo  et  liv  med  ulidelige smerter, så  lad  dem  da  få  fred hvis de  ønsker det.

 

tanker_ved_midnat_2
 

Man  kan  ikke  redde  alle

Man  kan  støtte forskellige hjælpeorganisationer, men  jeg  støtter dyrenes beskyttelse for  dyrs velfærd  står mig  meget nær, og  dyrenes beskyttelse hjælper dyr i  nød.

tanker_ved_midnat_2

Jødeforfølgelsen

Jødeforfølgelsen  skal  åbenbart, ifølge en  imaner, genoptages ligesom  under krigen. . Denne    hadprædikant  stiller sig  op  og  opfordrer til  at  man  dræber alle jøder, var det  så  ikke langt  bedre om  man  udryddede alle de  hadprædikanter som  kommer og  invaderer Danmark med  deres  had  og  ufred.

tanker_ved_midnat_2

Tyrefægtning

Er  den  værste form  for dyrplageri. Tænk at  nogle kan   finde fornøjelse og  spænding  ved at  se  uskyldige dyr blive påført smerter og  lidelser ,så  stop  den  form   for  “underholdning”

tanker_ved_midnat_2

Forskel  på   straf

Nu  hører  man  om  3  unge mennesker  som  var skyld  i  at  en  kammerat  blev  slemt forbrændt på grund af at de havde smidt  en  flaske brændende benzin  på ham.

Så  hører man  imidlertid at  der ved rettens afgørelse om   skyld  og  den  efterfølgende straf, at  man  tog  hensyn  til  drengenes unge alder da  man  udmålte   straffen.Men  jeg  mener at  man  ikke skal  tage specielle hensyn  til  forbrydernes unge alder ved  en  strafudmåling,en  forbrydelse er en  forbrydelse uanset hvor unge eller gamle man er når  man  begår den.”

tanker_ved_midnat_2

Sikke  noget  talentløst  bras

Jeg  kunne ikke lade være med at  more mig da jeg  hørte at  en  skulptur  i  Odense  ved en  fejl  var savet i  stykker. Det  var  en  skulptur  til  en  pris af 3  millioner kroner,men  til den  pris  kunne man  helt  sikkert få  fremstillet et  kunstværk  som  man  kunne se  hvad  forestillede,i  stedet  for nogle jernråør og  tilfældige firkanter, og  det  kalder  man  “kunst”,men  denne “kunstner ”  som  har  fremstillet dette rædselsmonument,må  ikke  kun  have en  livlig fantasi,men  en  fantasi som  rækker ud  over det  overnaturlige.

tanker_ved_midnat_2

 Det  er  jo  sygt

At nogle folk  holder farlige  slanger som  “kæledyr”. I  en  by  i  Vestjylland var der en  person  som var ejer af 96  python  slanger, disse blev  imidlertid stjålet, så  hvor mon  i  landet de befinder sig.I  en  anden  by  var der en  person  som  havde fyldt sin  kælder med  slanger. Det  er virkelig  en  syg  hobby  at have sådan  nogle farlige kryb  som  kæledyr.

tanker_ved_midnat_2

  Send  en   sms

Hvis  du  vil  have  chancen  for  at  vinde f.eks  en  præmie eller  blot  for  at  støtte en   god  sag  .Men  nu  er  det  jo  ikke  alle  der  har  mulighed  for  at  sende en  sms, så  find  også  en  anden  måde  hvorpå  man  kan  deltage,f.eks  med  et  tlf: nr  eller  en  mail adresse.

tanker_ved_midnat_2

Swinger  klubber

Føj  for  pokker, det  er  da  abnormt og  et   pervers udslag  af  mange  folks unaturlige  lyster og  fantasier.

tanker_ved_midnat_2

 

Skam  dig

Det  tåbelige pigebarn der D. 1/9 “optrådte ”  i  Godmorgen Danmark   med  en tårevædet   historie om  at de nøgenbilleder af sig selv som  hun  frivilligt  havde lagt ud  på  nettet og  som var  blevet delt var hun  meget  utilfreds med   og dybt  krænket over, mente  at  billederne  var privat ejendom, hun  mener at  det er hendes  ret at  optræde nøgen  på  de  sociale medier og  at  hun  ikke agtede at  stoppe med  det, så ,dit  dumme pigebarn, så fortsæt  endelig med  at  udstille  dig  selv  som  en  billig tøs ( forstår  godt  at  folk  kalder dig  det  og  det  som er  værre )  men du  har  selv lagt op  til  det , så  du  har  ingen  grund og  ret til at  føle  dig  krænket og  forurettet, dumme tøs, det  er  i  bund  og  grund dig  selv  der  har lagt  billederne op og derfor  har  du  kun  dig  selv at  takke.

tanker_ved_midnat_2

Manglende  dyrevelfærd

Efter  et  besøg  i  Hobro  mini zoo, blev  jeg  vred og  meget ked af  at  se at  dyr  som  geder og  æsler, gik  omkring  på  en mudret mark,uden  mulighed  for at  kunne græsse, og  ville de  lægge sig  ned,v ar  det  i  mudder. Man  kunne se på  deres øjne at  de  mistrives  og  ikke  havde det  godt. Men  til  politikerne, lav  en  lov  som  påkræver  at  dyr har  det  godt og ikke plages af  manglende dyrevelfærd. Til  dem  som  skulle læse dette, støt  ikke denne forretning  som  Hobro  mini  zoo er, her  handler det  kun  om  indtjening  og  ikke  om at  dyr  trives og  har  det  godt.

tanker_ved_midnat_2

Det  danske  retssystem

Burde  ses efter i  sømmene. Fornylig  hørte jeg at  et  groft hjemmerøveri  mod  en  ældre mand som  ikke blev  skadet under  røveriet ,det  gav fængsel  i  8  år,men  min  søn, som  blev  dræbt af  180  knivstik af  en  galning, straffen herfor blev  kun 13 års  fængsel og  vedkommende ville blive udvist af  landet  for  bestandigt, men efter  retssagen kom det  frem at  han  måske  kunne  få  det man  kalder tålt  ophold fordi  han har en  søn  her i  landet, det er  ikke rimeligt, han  kunne i  stedet tage sin unge med  til sit  hjemland i  stedet for at  kunne få  lov  at  blive her i  landet, og  det  skulle ikke undre mig om  han  vil blive prøveløsladt før  straffen er udstået. Og  ligeledes, ang. personer som  bliver dømt  livsvarigt fængsel, de kan  også blive prøveløsladt, retssystemet giver jeg  ikke meget for, livsvarigt  fængsel  burde være livsvarigt.Menneskeliv  som  bliver taget, straffes ikke nært så  hårdt som   hvis man  røver en  bank eller begår hjemmerøveri,  Værdigenstande  er  døde ting og  kan erstattes, det kan  menneskeliv   ikke.

tanker_ved_midnat_2

 Indenfor rimelighedens grænser

Burde det  være gratis at  få  en  fedmeoperation, vel at  mærke at  overvægten  skyldes  en  sygdom som ikke kan  behandles, men  til jer som  kun  ønsker en  operation  netop  fordi at  I er for  glade for  god mad og  sødesager, for  jer  skulle der ikke været noget tilskud  til operation.

tanker_ved_midnat_2

På  egen  regning

Siden  2007 har  det  været  gratis at  blive insemineret,  Men  til de  kvinder der  vælger at  blive enlige mødre ved en insemination , hvis  det er  så  vigtigt for  jer at  få  et  barn uden en  far,så  betal  selv   i stedet  for at  lade det  offentlige betale for  jeres egoisme,en  kvinde som  selv  har  anvendt denne metode,var i  Godmorgen  Danmark, hun  syntes at  det er ganske  rimeligt at  det  offentlige betaler,og hun  mener samtidigt,at  det  offentlige jo  i  forvejen  betaler for  de  ældres  pleje,men  til  dig,som  i mine øjne er en  kæmpe egoist,tænk  på at de som nu  er blevet ældre, har arbejdet hele deres liv og dermed betalt  skat,så  de  burde være berettiget til  offentlig  hjælp, uden  regning.

tanker_ved_midnat_2

Tænk  jer  om

I  ansvarsløse fjolser der  dagligt  leger med  livet. 40 % af  alle  ulykker, skyldes at  man  snakker i mobil, sender/læser beskeder, sætter en  cd i  afspillere mens man  kører bil.Mobilen er  god at  have med hvis  man  skulle komme i  nød, men vent dog  med at  bruge den  til  I  er ude af  bilen, så  vigtigt  kan  det  vel ikke være at  læse jeres beskeder mens  I  kører bil.

tanker_ved_midnat_2

 Narresut

Er  det at  det  skulle være så  godt at  køre i  el  biler, for  at  undgå  forurening  p.g.a  diesel – og  benzinudstødning. Men  nu har man  besluttet, at  der alene i   2016  skal  være en  afgift  på  elbiler på    20  %,og  at  afgiften  vil stige med ca. 20 % årligt  indtil  år 2020. I  folketinget råber man  op  om at  formindske  forureningen, men  når  man  så  endelig  finder et alternativ  til  brændstof krævende biler, så  er det eneste man  opnår, er at  kun  få  vil  køre i  elbiler, fordi afgiften er den samme. Folketingets beslutning  bider sig  selv  i  halen”

tanker_ved_midnat_2

Endnu  et  par dumme og  tåbelige reklamer

Der  findes en  smugspiser i  Holme  Ålestrup, en der smugler vingummi  ind  i  hånden, han  skal  have et par grillhandsker på  og  som  skal  lukkes med  tape. Så  kan  han  lære det, den  smugspiser. Nørregades  lakrids og  vingummiposer skal DELES

OG  EN  ANDEN

“Du  skal  smage disse. I Veninden  kommer på  besøg. Du  skal  prøve min  nye slankekur. Hun  spiser en  Spangsberg flødebolle, kiloerne  rasler af. Du  må  gerne spise 5  flødeboller, hvis  du  undlader  en  flødeskumskage”, magen  til  dum reklame, er det så  let at  tabe nogle kg.

OG  SÅ  DENNE

Mange vilde dyr er trænet til at  optræde for  folk,men de  bliver pisket og  udsultet, derfor  adlyder de  af  skræk  for fysisk  vold  og  udsultning. Man  kan  godt få  lyst til at hjælpe dyrene ud af  denne vold,men  den  eneste måde man  kan hjælpe på, er at  sende en  sms til 1919,og  derved give et bidrag.Men der må  være  et  alternativ,udover en  sms, til at hjælpe disse dyr.

tanker_ved_midnat_2

Det  danske  sprog

Alle  siger at  noget er  “fedt”, det  lyder tåbeligt at  benytte det  ord for  noget som er  godt og  rart.

tanker_ved_midnat_2

De  homoseksuelle

De homosektuelle er blot mennesker som har en anden sektuel trang end det  ”normale”,men hvad er det ” normale,det må jo være den måde som hver enkelt vælger at leve sit liv på. Jeg kan i hvert fald ikke forarges  over den måde de homosektuelle lever på”

tanker_ved_midnat_2

LUDOMANER 

Hvor er  det  dog  sørgeligt med  alle de tillokkende  tilbud  om at  man,på  nettet, kan  spille Roulette, Black  Jack, Tivoli  bonanza og  andet  “guf”,  for  de som  i  forvejen er  grebet  af  spilledjævelen, er  det jo  nemt  at  de nu  bare kan  sætte sig  til  computeren. Nu  hører  man også   at  Danske  spil  sætter sig  i  forbindelse med  tidligere  mennesker,som  nu  er  kommet ud  af deres spillemani, og  tilbyder dem  3000 kr  for at  begynde at  spille igen, det er  udnyttelse af  svage mennesker, man  hørte om  en  mand  der havde spillet  ½  million  op

tanker_ved_midnat_2

 Religion

 

Kan  være  forskellig, udfra  hvad  man  vælger at  tro på. Men  uanset  hvad  man  tror på,så  lad  være  med at forsøge at  få  folk  med  en  anden  tro, til at  skifte  religion.  Folk  må  tro  på  det  de  vil, men  indse at  det  er  folks  eget  valg

tanker_ved_midnat_2

Kampfly

skal  der  indkøbes  så  Danmark  kan  blande sig  i  urolighederne  i  Syrien og  andre  lande. De  mange penge der bruges på  disse fly,kunne helt  sikkert anvendes  bedre.  Kom  Danmark  i  krig,kunne vi  så  regne med hjælp  fra de  lande vi  selv hjælper, og  vore  soldater, hvorfor  skal de  sendes til  krigshærgedede områder med  risiko  for  deres liv,lad dog  disse lande selv  klare deres konflikter. Og  alle  de penge  Danmark  giver  til lande som er i  nød. Jeg  sætter et  stort spørgsmålstegn  ved  dette, kunne vi  regne med  disse landes hjælp  hvis  Danmark  skulle komme i  den  situation  hvor vi godt  kunne bruge hjælp  udefra, næppe.

tanker_ved_midnat_2

Tag  jer  sammen  sølle skrog

Alle  disse ukorrante  skrog  der  render rundt med  en  flaske snaps i  hånden, skam jeg  over denne levevis, I bringer kun  skam  over vores land og  er kun  til  besvær,så  tag  jer  sammen  og  få  en  normal  tilværelse, indser I  at  I  har  et problem så  er der hjælp at  hente til at  komme ud af  dette misbrug,men det  sørgelige er at  I  ikke kan se at  I  har  et  problem. Tag  jer  nu  sammen

tanker_ved_midnat_2

Nu kan æbletræerne få lov til at blomstre

I  tv avisenvar  der  et  indslag  om  en   mand  fra  Langeland som var  blevet pålagt  at  fælde sine  æbletræer  i  hans have, fordi de ifølge planloven, stod  for  tæt  på  kysten. Har  man  da  ikke andre “problemer” end at  gå  op  i  den  slags småting, lad  dog  manden  have  sine træer i  fred, de  gror jo  trods alt  på  hans  egen  grund. Men  heldigvis  fik  han medhold og  kan  derfor nyde sine træer i  fred.

tanker_ved_midnat_2

Mobilen

lad  den  dog  blive  hjemme når I  tager på  ferie. Nu  kan  man være på  nettet i  40  lande,men  man  tager vel ikke på ferie for at  tale  i  mobilen eller  surfe  på  nettet”

tanker_ved_midnat_2

Sportsfesten

Skulle det  vel nærmere kaldes når det  gælder sommerfesterne, for  der er ikke én  eneste  dag  hvor der ikke er  sport på  programmet, skulle  sommerfesterne  ikke være for  alle,  hvis det  skulle  være tilfældet, så  find  på  noget  andet  at  fornøje  byens  borgere med, det  er jo  langtfra alle der er  sports interesserede, så  til  dem der  har den  interesse, meld  jer  ind i  en  sportsklub i  stedet  for.

tanker_ved_midnat_2

Danmark

 

Oversvømmes  af  eksperter i  alverdens  ting, eksperter i  kongehuset, eksperter  i  asylansøgere, eksperter i  ulvebestanden i  Danmark, jeg  kunne blive  ved, jeg  kan  blive  hidsig  over denne  formular at  “eksperter  udtaler”, det er  jo  efterhånden blevet  sådan at  vi  alle kan  blive  eksperter på  et  eller  flere områder, der er jo efterhånden  frit  valg  i  hvad  man  vil  være eksperter i.

tanker_ved_midnat_2

Tåbeligt

 Nu hører man på tv, at mænd er familiens overhovede , tager sig af det praktiske og udstråler maskulinitet, det er til at blive arrig over, hvorfor nævnes kvinderne ikke, de sørger dog for at holde hverdagen kørende og sørger for at de ophøjede mænd hver dag får deres mad, så de kan bibeholde deres ophøjede titel.

 

tanker_ved_midnat_2Tålt ophold

Diskuteres der meget af i folketinget. Heldigvis er mange politikere enige om at det så skal være så utåligt som muligt. Min søns morder som fik 13 års fængsel og efter udstået straf, udvisning, men betjenten som havde sagen, fortalte at han muligvis fik lov at blive i Danmark p.g.a at han har en søn her i landet. Jeg mener at det skal der ikke tages hensyn til.Desuden mener jeg at han skulle have udstået sin straf i hans hjemland, der er nok ikke 4 stjernede forhold som i fængslerne her i Danmark.

tanker_ved_midnat_2

Dyr har også sjæl og følelser

Jeg har været vidne til at ca. 10 geder gik omkring på et stengulv, så der kun var 1 m2 s areal til hver at bevæge sig på, dette kolde stengulv var dækket af 10 cm halm som sjældent blev skiftet, der   blev sjældent muget ud så dyrene gik omkring i deres egenurin  og afføring, dyrene havde ikke meget at spise, og de ville aldrig opleve at komme ud i det fri, er det hvad man i Danmark kalder dyrevelfærd, men heldigvis er man begyndt at vågne op og tage sig af dyrs misrøgt.

Hvad ville mennesker sige til selv at få et sådant liv,jeg regner bestemt dyr for ligeværdige med mennesker, så giv dyrene en værdig behandling. Har man ikke længere lyst til at have et dyr,ja,så afliver man det jo bare,for det meste med et skud i stedet for en sprøjte så de sover langsomt ind uden   smerter, men at give dyrene en sprøjte, er måske for dyrt i forhold til et skud, man skal ikke tænke i penge når det omhandler dyr. Dyrene har ikke selv valgt at komme til verden, og de har heller ikke selv valgt hvor de vil være. .

Nu er bukkejagten lige sat ind, men ud fra hvilke kriterier vælger man at skyde dyrene, er   det for at mindske bestanden , eller blot for at kunne få et dejligt måltid mad, jeg ville have det dårligt med at skulle nyde en god middag, hvor et uskyldig dyr  havde måttet lade livet for at vi mennesker kunne smæske os i dejlig mad. Og hvis det er fordi der er for mange bukke ,så tænk på at man jo heller ikke skyder mennesker bare fordi der er blevet et for stort befolkningsantal på jorden.”

tanker_ved_midnat_2

Vores kirker

Skal de nu til at fyldes af rock og jazz musik i stedet for orgelspil og salmesang. Jeg er ikke selv troende, men at vores kirker nu skal anvendes til rock – og jazz happenings,, er under al kritik, så bevar kirkerne og deres oprindelige formål i stedet for at omdanne dem til støjende musiktempler

tanker_ved_midnat_2

Helle Thorning

Vores statsminister, er virkelig et forfulgt fænomen, hun bliver i Fælledparken modtaget af en flok truttende og fløjtende tåber, hvor barnagtigt, gad vide om en af disse ville overtage hendes plads, næppe, for i så fald ville der sikkert virkelig blive anledning til en truttende modtagelse. Stop dette menageri og indse at selv en statsminister har ytringsfrihed, og har ret til at stå frem med de meninger hun og hendes parti har for at gøre Danmark bedre. Disse truttende elementer kan man da kun have en   skuldertrækning tilovers for, deres latterlige optræden   gør at de   overhovedet   ikke bliver respekteret, vil man protestere, så find på noget der kan fremkalde andres respekt og sympati.

tanker_ved_midnat_2

Skovens dybe stille ro

Skal nu spoleres af hujende,overkåde fartgale mountain bikere. Skoven tilhører dyrene,så find   jer en anden legeplads.

tanker_ved_midnat_2

Disse vildledende “tilbud”

Man hører i reklamerne at man i Rema 1000 f.eks kan få en pose kaffe til 10 kr, men man oplyser ikke vægten   på posens indholder er også andre    “gode ” tilbud som   en kasse æbler til 30 kr, men man oplyser ikke hvor mange æbler der er i kassen. så egentlig ved man jo ikke om der virkelig er tale om ekstra gode tilbud.

tanker_ved_midnat_2

Danmark har talent

Danmark har talent skulle egentligt hedde Danmark mangler talent, hvor er der dog mange som er med i dette program som ikke skulle have deltaget. Så er der en som påstår at kunne trylle med spillekort, en anden forsøger sig med papirklip, nogle falske pigestemmer stiller op tilsat idiotiske vrid   og tilfældige hop, en flok piger danser street dance, og det kalder man dans, en anden  som kan spise en hotdogs på 7 sekunder, en   anden går tur med sin hund på scenen, hvis det er de ” talenter” som Danmark kan byde på så   siger jeg mange tak!!!!!! !!!!!. Det program er dog det mest fordummende.

tanker_ved_midnat_2

Tudefjæs

er den betegnelse jeg vil give vores prinsgemal   Prins Henrik. Nu er han på banen igen , denne gang vil han tituleres som kongelig   Prins gemal. Er det   da så vigtigt hvad man bliver tiltalt som, en gang var han   jaloux over   at vores kommende konge fulgtes med vores dronning til offentlige arrangementer, skulle   der gå nogle   skår af ham for det , at være jaloux   på sin søn, det er virkelig for langt ude. Nej, du kan sidde på dit vinslot, spise druer og sidde og surmule om livets uretfærdighed. Du   opfører   dig som et   forurettet barn, men den største titel du ka opnå, , , er at blive kattekonge til årets   tøndeslagning for børn. Det nærmeste du kommer titlen “konge” kan da kun være årets kattekonge ved den lokale   fastelavnsfest.

tanker_ved_midnat_2

FORSVIND

Danmark bliver oversvømmet af alle de flygtninge som de sidste dage er kommet over grænsen til Danmark.Jeg kan blive så arrig, over   at alle disse kryb strømmer til vores land. Nogle af dem   påstår at de ikke vil registreres   i Danmark, og at de bruger vores land til at       virke som et springbræt til Sverige…Man ser at man lukker motorveje for trafik, så de kan gå uforstyrret og undgår at blive kørt ned. Men min mening om det er, at man kunnesamle point   for hver og en man kører tilbage til deres shjemland, selvom de sikkert vil protestere voldsomt, og når man så havde samlet point nok, kunne det udløse en præmie. .At folk hjælper dem er under al kritik, og jeg mener at hvis de absolut vil til Sverige må det ske ved egen hjælp, der findes både og andre rejsemuligheder til Sverige fra bla.a Polen, så hvis det er så magtpåliggende for dem at komme til Sverige, så må det ske udehn at invadere Danmark.Så hører man at en del har beslaglagt et tog og ikke vil fjerne sig, men der er en meget nem løsning, lad toget køre dem alle tilbage hvor de kom fra.

De er flygtninge, men forholdene kan ikke være så slemme i deres hjemland, når de kræver ikke at vil registreret i Danmark hvis de   var det, ville man med glæde lade sig registerere i Danmark, men de har på forhånd forhørt sig om de sociale forhold i Danmarkkontra Sverige , og her får man mere økonomisk hjælp og der kan de få familie sammenførelser.,, forholdene i deres hjemlande kan nu ikke være så kaotiske , Men arrester alle der går på mortorveje og som beslaglægger et tog. .

Vi hører dagligt at der i Danmark skal spares, f.eks pleje af ældre, derfor kan jeg blive meget vred over at man så tager imod alle de flygtninge. Men løsningen er enkel, kontrol ved alle grænse overgange til Danmark, og kontrollér også al tog trafik og andre måder på transport , så kan man sortére disse  folk,  det er enten pest eller kolera ,  men kommer de først over grænsen så hænger  vi først  på dem, og ikke mindst deres  familier som også kommer til landet. så hvis man i Danmark indfører grænsekontrol,så kan   man på den måde få   frasorteret de mennesker som belejrer vores lan og   kun kommer her for at blive forsørget af den danske stat. Man hører også, at nogle af disse nassere, opførelser sig dårligt når de er over grænsen til Danmark, men igen, afvis ALLE disse nassere og send dem tilbage til de lande vor de hører til.

Desuden får de tilbudt  en  bolig, men der er  rigtig   mange danskere som ikke kan få noget andet at bo i.   F.eks vores unge studenter som skal være landets fremtid. der er meget stor mangel på kollegieværelser, men disse fremmede som vores land   ikke vil få megen nytte af de har første prioritet.

Sidste nyt er at ca. 50 flygtninge har valgt at forlade Danmark for at tage tilbage til deres hjemland, de klager over forholdene i flygtningelejrene, dårlige badeforhold og dårlig mad, hvis de kan få det bedre i deres hjemlande så tag endelig tilbage”.Nu ser man indimellem på tv, nogle unge mennesker som har fået et job de er glade for og som på 3 måneder har lært sig det danske sprog, den slags skal naturligvis være velkomne i Danmark.

lad  Danmark  blive  fri for at  være en  del af  eu, så  vi  selv  kan  bestemme hvor  mange vi  lukker ind  i  vores land.

animationer_vallentine_tilbage

tanker_ved_midnat_1

En  luksusspise

det er en  hummer som mange ikke har råd til at spise,men er  man i fængsel,så kan man  få denne delikatesse serveret. Der er megen diskussion om fængslet på Falster,hvorvidt de indsatte har det for godt.Nogle  politikere mener at det at være i  fængsel kan betegnes  som  et  luksus hotelophold,andre mener at   det er vigtigt for de indsattes trivsel at de    bliver  behandlet ordentligt  og at det kan have betydning for deres fremtidige liv uden for murerne at  de har haft det  rimeligt godt  i  den tid de har været indsat,men hvis det er sådan et luksusliv de har   haft,kunne det jo tænkes at de indsatte,når de bliver løsladt,finder det passende  at lave ny  kriminalitet  så de igen kan leve et luksusliv bag tremmer,hvor man har lyse værelser med adgang til toilet og eget bad. Nogle indsatte mener at det er straf  nok at være indespærret men det skulle de have tænkt på før de begik kriminalitet,men hvis de føler at det er så  uudholdeligt at være frihedsberøvede, og at de keder sig så har de jo     mulighed for  at dyrke sport  og være på nettet via den computer de også har mulighed for at kunne  få stillet til rådighed. Nej,min mening er at de indsatte skulle have en  kummerlig tilværelse i  fængslet,bare med en madras på gulvet  og ikke have mulighed for at kunne komme ud af deres celler,et sådant liv kunne måske afskrække dem  så de ikke ønsker at komme igen”

Hvor er det dog  modbydeligt

at man på You Tube viser at en levende  ged og en  gris slagtes, deres smertefulde skrig  rammer mig helt ind i  hjertet,er der dog  ingen grænser for  hvad man viser som “underholdning”

tanker_ved_midnat_2

Alt for mild straf

til den  mand der i  April skød en  ulv i  Ulfborg,han blev idømt 40 dages betinget fængsel,men  straframmen for at dræbe en  ulv  er  normalt  2  års ubetinget fængsel,den straf skulle han have haft,og  hvorfor skulle der tages hensyn til  mandens skrøbelige helbred,det skulle man have siddet overhørig,,en  ulv er  også et levende væsen,og  dræbte man et menneske,havde straffen være en  helt anden,

tanker_ved_midnat_2

Hvad nu

Prinsesse Alexandra og  Martin  Jørgensen er  blevet  skilt,og  han  nyder det frie og muntre liv,Nu  er det ikke længere en  nyhed at Prins Henrik er  død  og  vi  forarges ikke længere over at  han  ikke ville ligge samme  sted som vores dronning,heller ikke  de  udenlandske kvinder og  deres hovedbeklædning som ellers har været diskuteret så  længe forarges vi ikke så  meget over længere,  er nogle af de kendte  blevet skilt eller  har mødt en  anden, det   taber vi  hurtigt  nyhedens interesse for,så  hvad skal vi  så  nu  finde på at  gå  op  i,jo,forresten,det  kunne være det omdiskuterede indeklima i  diverse skole klasser,man  klager over at der er for varmt og at eleverne  bliver sløve,men  så  må det da være en  hjælp at mange af  vinduerne er  utætte,godt,så er  problemet jo   løst,man  får  så  alligevel frisk luft og  luftforandring,så  hvad klages  der så  over.Jeg  gik  selv  i  skole i  60’erne,dengang  var  ordet indeklima endnu ikke opfundet,og  jeg mener ikke at jeg og mine daværende klassekammerater har taget  synlig skade og  har  fået varige   mén.

tanker_ved_midnat_2

Danmarks slunkne pengekasse

eksisterer ikke når det gælder Tour de  France som  der er  mulighed/risiko for skal  køres i  Danmark om 2  år.  Statsministeren har  afsat 17  millioner til dette tåbelige arrangement,men  pengene kunne bruges på  helt andre steder i  det danske samfund. Lidt ærgerligt at vi ikke betaler vejskat i  Danmark, men var det tilfældet,var disse tåber naturligvis undtaget. Men jeg håber de vælter på  stribe,men så  står det danske sygehusvæsen jo straks parat til at lappe dem sammen igen,med ekstra udgifter for Danmark. Og  ovenikøbet bliver  nogle landeveje afspærret så de kan udfolde sig,så  må danskerne jo  finde  alternative veje hvis de vil bevæge sig rundt i  landet mens dette idiotiske løb foregår.

tanker_ved_midnat_2

Dyr  har også ret til livet

Jeg har før,på denne side, været inde på  emnet om  ulven,men  nu  farer jeg i  blækhuset igen. I tv idag var der et  emne om  ulven der blev skudt i  Ulfborg i  April i  år.  Politiet krævede at manden skulle have en  fængselsstraf,men der var så et koldt og  ufølsomt  menneske der stod frem og sagde, at  hvis det var et menneske der var blevet skudt,var det selvfølgelig i orden med en  fængselsstraf,men,jeg citerer mandens udtalelse om “at det var jo  kun et dyr”.

Du  skulle skamme dig noget så  grusomt,var der nogen der gjorde mine dyr ondt,fandt jeg det kun rimeligt  at de blev straffet med fængsel,for dyr skal ikke lide og har også ret til livet.

tanker_ved_midnat_2

 Hvor er det dog  tankeløst  og  meget  sørgeligt

at mange morer sig  med  at  give en  ged i  f.eks  30 års  fødselsdagsgave. Jeg har  selv  været vidne til  denne tankeløshed, mine nærmeste naboer var to  unge mennesker der  havde fået foræret en  lille bjergged i  gave. Et  kært  lille dyr som  de havde   placeret  på  et  lille halvtag med en  enkelt  gulerod som  føde  og  ingen vand at  drikke, og  det var en  varm  sommerdag  hvor  solen  bagede ned  på  det  lille dyr. Jeg  gav den  lidt gulerødder   og  vand, og  tilbød de unge mennesker at  overtage geden, det var de rigtig  godt  tilfredse med. Så  find en  anden   gave  istedet for et levende og  uskyldigt   væsen.

tanker_ved_midnat_2

Stram  op om  reglerne

for  udvisning af  kriminelle  efter udstået straf. Jeg  hørte  i    nyhederne  om  en   mand på  25 år som  havde snittet en  anden mand   med en  kniv. Han  blev  idømt en  fængselsstraf, den  femte,  alle    5  domme indebar  desuden  udvisning til  eget  land  efter udstået straf,men    denne kriminelle blev,, i  alle 5   tilfælde, istedet for  udvisning,sendt  til  Kærshovedgårdsom modtager kriminelle som  er  blevet dømt  og  som  har  udstået deres straf,men  som  myndighederne mener kan  risikere at  blive udsat  for  tortur hvis de udvises til deres hjemland, det  samme  gjaldt  efter den  sidste dom utroligt at en   sådan  afgørelse    kan  accepteres og at  man,til  trods for rettens afgørelse,,   alligevel  kan  blive i  landet,udløser jo   at    de    tænker at   man jo bare   ka fortsætte med at  begå   al den  kriminalitet  og    vold, som  de  nu  har  lyst til,,”for  vi  får    jo  alligevel  lov at  blive her”,man  gør  grin  med  retsvæsenet og  de  dommere som  bestemmer straffen,og  hvem  betaler for  de krimenelles  gratis  kost og  logi,det  gør  danskerne. Det  skulle ikke være  sådan at  en dom  blev omstødt  fordi  en  kriminel  risikerede at  blive  tortureret  hvis de blev  sendt  tilbage til  deres hjemland, det  burde der ikke tages hensyn  til,så  min  mening er at  de selv mmå  tage konsekvenserne  af  deres ugerninger,,også selvom    det  kan betyde   udvisning til  eget land,uanset hvad  de  så  kan  forvente at  blive udsat for.

Jeg  kan  nævne et  tilfælde, min  søns   morder  blev  idømt  13 års  fængsel  for drab og efter endt  fængselsstraf, skulle han udvises til  sit  hjemland.  Men  diverse myndigheder  mente at  han var  berettiget til   det  man  kalder for “tålt  ophold”,  med  den  begrundelse at  han  havde et  barn  her i  landet. Ufatteligt at  diverse  retsinstanser  accepterer en  sådan  afgørelse fra  myndighedernes side, det er  jo  bare at  gøre grin med  det  danske retssystem, og de pårørende til  offeret for en  forbrydelse”

tanker_ved_midnat_2Noget  for enhver

Burde der  være i  Dansk  tv’s  musikunderholdning. Her  tænker jeg på  dette års  nytårs  underholdning på  Tv2 fra  midnat  var der  musik  for de  unge, flip og  rap  musik, men  der  blev allernådigst sendt en   Kim  Larsen  koncert op  til  midnat, en rigtig   god  koncert som de  unge jo  også  kunne  lide, men  hvad med os  der er blevet lidt ældre ,er der noget musik  for  os, noget  man  kan danse til, istedet for  de unges musik  som  man  jo  kun  kan  hoppe rundt til på  må og få   og  tilmed se  latterlige ud,

tanker_ved_midnat_2

Toppen af  poppen

er  da  et  af  de mest  intetsigende programmer,  i TV, den  slags  hjernedøde og  fantasiløse  programmer er der da ellers nok af i  forvejen. I  denne udsendelse   fortolker  nogle tilfældige  mennesker med  mere eller  mindre  skønsang, forskellige     kunstneres sange og denne vidunderlige og   eftertragtede kunstner, bliver ophøjet til  noget  nær en  afgud  i  de  himmelske højder,   på  grund af  sine sange ,og  får så  meget ros at  det  næsten er  pinligt, det  må  det  sikkert også indimellem   være for  kunstneren, der  nok  også  føler sig  presset til at  sige  noget pænt om  de  som  fortolker  sangene, uanset  hvad  han/hun  mener. Men  prøv at  finde på  noget  mere underholdende  og  intelligent  med  godt og  meningsfyldt   indhold  end dette  latterlige talentløse  program.

tanker_ved_midnat_2Fakkeltog

er  da  komplet latterligt Man  har  gået i  fakkeltog  for  Emilie Ming, man  har gået i fakkeltog  for  den  familie  som  blev dræbt i  Ulstrup, man  går i  fakkeltog for  Kim Wall, man  går  i  fakkeltog på  Nørrebro for at  fortælle at  Nørrebro er vores og at  vi  ikke lader os  skræmme, hvad  skal  dette gøre godt ,for  det  første er  der  jo  nok  kun ganske få der  har  kendt ofrene ,og  man  kan  jo  ikke få  de  døde   tilbage eller få  fred  på  Nørrebro, uanset  hvor  mange fakler man  tænder, så  stop  disse latterlige  arrangementer

tanker_ved_midnat_2

You  tube

kan da være meget godt med  de  forskellige video der er lagt  på  denne side. Mange er  jo  rigtig  sjove , men at  man  lægger en  vidio  på  hvor et stakkels uskyldigt dyr ,et  æsel, af  nogle drenge,  bliver skubbet ud  over en  skrænt, falder ned  og  sikkert har  mange lidelser, ja, mister endda  måske  livet  på  frygtelig  vis, kan  det  kaldes for  “sjovt”. Der  burde være  censur  af  hvad der kan  være lovligt at  lægge på  sådan  en  side, og  jeg  håber at  disse dyrplagere har  en  grim  smag  i  munden

tanker_ved_midnat_2

Hvad er det efterhånden for en verden vi lever i. Åbner man for tv avisen for at få de seneste nyheder, bliver man mødt med beretninger om selvmordsbombere, knivstikkeri, drab og bankrøverier som næsten hører til dagens orden, og tyveri mod både private og virksomheder.

tanker_ved_midnat_2

Hjerteløst

Da  jeg i  2009  mistede min  søn  som  blev  myrdet, da  var  fotografer og  journalister hurtigt  på  gerningsstedet, hvor  de, efter en  betjents udtalelse, gerne  ventede i  timevis på at  få  et  billede. De  må  have en  engels tålmodighed, men  hvad  gør man  ikke for en  “god ”  historie og et  “godt  billede” som  kan  sælge godt  i  medierne. Jeg  kan  slet  ikke forklare hvordan jeg  havde det da jeg, på  nettet, så et  billede af min  søn  på  en  båre, anbragt  i  en  ligpose. Desuden var  den  omtalte betjent , som  havde været på  gerningsstedet, så “venlig” at  oplyse mig  om at  hun  nu  havde været hos  politiet i  13 år, men  at  hun  aldrig havde set et  menneske som var så  ilde tilredt. Jeg har altid troet at  politiet  havde haft  noget  psykologi i  deres uddannelse, hvis  det  havde været tilfældet havde denne betjent ikke givet mig  den “opløftende” oplysning, det  var umenneskeligt ,tankeløst og hjerteløst.

tanker_ved_midnat_2

Brian  Wilson

At  man  vil  være bekendt at  bruge ham  i  reklamerne på  TV, han  synger  som et  narkovrag, og  på  det  tidspunkt  hvor  han var med i  gruppen  Beach  boys, var det jo  så  moderne at være på et      LSD  trip.  Han  lyder   som et  psykodelisk  vrag ,og  det  var han jo  også, påvirket af  narkotika som  han  altid var

tanker_ved_midnat_2

 Robotplæneklippere

Er  noget djævelskab og  endnu  et  bevis  på  folks  bekvemmelighed. Man lader  disse maskiner køre om  natten, hvor  mange dyr,f.eks  pindsvin jager deres bytte. Men  mange pindsvin  bliver  slemt  tilredte og  lider en frygtelig  død når de har  stiftet bekendtskab  med  robotplæneklipperne. Er folk da  så  dovne at  de  ikke kan  slå  deres plæne  med  en  almindelig og delvis   ufarlig  plæneklipper,

 tanker_ved_midnat_2

Vi har det godt i Danmark

Man hører tit at folk klager over at vi betaler for meget i skat, men tænk på hvor priviligerede vi er hvis vi bliver syge og skal indlægges på hospitalet. Det forventer vi selvfølgelig er gratis, men tænker vi også over hvor pengene kommer fra til at drive disse hospitaler og lønninger til personale. Der er lande hvor man kun kan blive behandlet hvis man selv betaler. Godt vi ikke har de tilstande her i Danmark, så jeg betaler skat med glæde. Noget andet er at nogle af vores skattepenge kunne bruges mere fornuftigt.

Skal en by have et nyt og prangende kulturhus, må det finanseres for andre midler, og kan balletten i Holstebro ikke klare sig uden kulturstøtte, må den naturligvis lukke og opgive en evt. planlagt ballet, vores skattepenge kunne anvendes til noget langt mere fornuftigt. Hvis den lille købmand ikke længere kan klare sig, må han lukke sin forretning, for han kan ikke få nogen form for hjælp.

 

tanker_ved_midnat_2

 

Har sporten førsteprioritet

Jeg tænker tit på, at når vi nu betaler tv licens, kan det ikke være rigtigt, at åbner man for tv’et så får man , allernådigst i   et  kort indlæg at vide hvis der er sket en katastrofe eller lignende, og så går vi ellers til sporten, hvor vi som regel får et resume fra den udsendelse som lige er slut. Alle programmer bliver enten aflyst eller sendt på et senere tidspunkt til fordel for en fodboldkamp. Det ville for sit tv lidt før kl. 18 for at se nyhederne, er der meget tit en sportsudsendelse der er ved at være slut, og kl. 18 er der så nyheder med finans og sport.Det ville være mest rimeligt om der blev lavet en landsdækkende sportskanal, så alle disse tåber kunne sidde der og huje, så vi andre, ikke sportsinteresserede, kunne få noget for vores licenspenge. Min mening om sport er at det er noget at det mest fordummende. Man opfordres til at dyrke sport, det skulle jo være så sundt, men er det også sundt med alle de skader disse højtsatte sportsudøvere pådrager sig, foruden at de også bliver skadet af alle de forskellige stoffer de fylder sig med.

Og nu hører jeg til min ærgrelse og irritation, at de næste 14 dage udgår programmet “Godaften Danmark” til fordel for vinter ol. Og sidst, men ikke mindst, denne øretæveindbydende Karoline Vosniaki, hun er virkelig UTÅLELIG at høre på, dette overlegne  opblæste  og  selvglade  pigebarn.Lær at tale ordentligt dansk i stedet for dette læspen og    hold  tungen inde  i  munden  når  du  taler og  skyd din    manglende overlæbe  frem,Miss Sunshine eller sweet Caroline, jeg   kan ikke lade være at fryde mig når  du  taber en  kamp. og  det  sidste nye er så at  den  “søde  Caroline” skal  bære den danske  fane  ved   åbningen af  De  olympiske  lege,kan  man  da  ikke finde en  bedre udseende  repræsentant  for  Danmark end dette tudegrimme pigebarn,dårlig  reklame for  Danmark,og  så  ovenikøbet  at  hun  kun  kom  med  på  et  wild  card,det er  under  lavmålet at  hun  i  den  position  som det  er    kun at  komme    med   ved   lodtrækning     at   hun  udvælges  til at      bære  fanen Og  lad  være at  skabe dig  barnagtigt ved at  smide  ketcheren  ned  i  jorden  fordi  du  mente at dommeren havde dømt  dig  uretfærdigt,ærgerligt at  du  vandt denne kamp,  men   din  modspiller i  denne  kamp   er kun    nr  14 blandt de  dygtigste,   ,så  hende  skulle du  jo nok    kunne vinde  over,men  det  var  kun  held, ikke  dygtighed der  gjorde at      du  vandt.Jeg  afskyr  sport,men  jeg  blev  altså  nødt  til at  se  hende i  dag, med håbet   om at  hun  tabte denne kamp,og  til  min  fryd  lykkedes det,så  nu er  hun  ude af  ol og  kan  vende tilbage til Danmark  med  sit  grimme fjæs. Du  var  i  2011 verdens  bedste tennisspiller, ,men  indse, “Sweet  Caroline” at  den  tid er forbi,og  at  du  nu figurerer i  bunden af  de  bedste  tennisspiller. Og    det  seneste er at    hun  nu  også  agter at  gå  til  filmen,men  før hun  gør det,så skulle hun  melde sig til et talekursus, ,så  hun  i  en  evt. film kan  tale  ordentligt”

tanker_ved_midnat_2

Der burde strammes op på reglerne

Her tænker jeg på hvor nemt det efterhånden er at få tilkendt pension p.g.a at man er alkoholiker. Der er massevis af mennesker der har et alkoholproblem selvom de selvfølgelig ikke vil erkende det. Det er det nemmeste at give dem en pension, så behøver samfundet ikke bekymre sig om dem mere, jeg kan sagtens se at det er den letteste udvej, for hvorfor bruge kræfter på at få dem i arbejde, det gider de jo alligevel ikke at beskæftige sig med, og hvilken arbejdsgiver kan være tjent med en medarbejder der alligevel ikke møder op.

I stedet for en pension, skulle de have den besked, at tog de ikke et anvist arbejde og mødte op hver dag,var der ingen penge at hente, så kunne disse penge man sparer ved ikke at udbetale bistandshjælp til disse arbejdssky elementer, anvendes til mennesker som uden skyld er kommet i en situation som gør dem uarbejdsdygtige. Eller også kunne man anbringe dem på en ø hvor der kun var mulighed for at anskaffe sig øl og andet, hvis de ville svømme i land for at få det.
Her hvor jeg bor er der en meget pæn park hvor man godt kunne få lyst til at gå en tur i, men hvem har lyst til det, når de allerede morgenbeduggede folk har indtaget deres plads på bænken og er klar til endnu en omtåget dag. Vi ser også, at når det nærmer sig lønningsdag, at der så nærmest er en folkevandring til det lokale indkøbcenter, medbringende diverse transportmidler til at fragte de eftertragtede og uundværlige dråber hjem i, for lageret skal jo fyldes op så der er rigeligt til næste lønningsdag, det er der jo altså ikke altid, men hvad, så undværer man jo bare mad resten af måneden, for alkohol er nu det vigtigste. Hvor må det være trist kun at betragte verden fra bunden af den tomme ølflaske.

tanker_ved_midnat_2

Dovenskaben længe leve

Det er ufatteligt at så mange mennesker går planløst omkring uden at foretage sig noget. Hvordan kan det lade sig gøre, at tilsyneladende raske mennesker får tilkendt en pension. Her i byen, og sikkert også mange andre steder, er der mange der har spillet på at de ikke er arbejdsdygtige, og derfor får pension, men det undrer mig, at de så fysisk er i stand til noget som helst. Mange gange ser man disse “invalider” påtage sig opgaver som kræver en god fysisk form, og det kan de jo ikke være i besiddelse af, hvis de virkelig er 100 % invaliditeret. Der bliver iværksat mange gode projekter, men mon der er et der hedder ” Dum og doven i arbejde” der kunne man så sende dem hen, så de kunne udføre et arbejde.

tanker_ved_midnat_2

Spar de penge

Jeg hørte fornylig af en som jeg faldt i snak med, at han og hans kæreste var tidligere narkomaner og alkoholikere, men at deres lever var ødelagt af dette misbrug, og at de var blevet tilbudt til behandling til et beløb der svarer til 1 million for dem begge.
De har selv skabt den situation de er i, og efter min mening skulle de overhovedet ikke være blevet tilbudt hjælp, de penge kunne anvendes til mennesker som uden skyld har en sygdom.

tanker_ved_midnat_2

Disse idiotiske og naragtige reklamer

Det danske sprog er et pænt sprog, så hvorfor ødelægge det med alle de fremmedord. En tv reklame for en vidunder creme fra Paris, den skal der selvfølgelig reklameres for på fransk, eller en smart ting som kan forskønne vores liv, har selvfølgelig et udenlandsk navn. Og så denne her, i flere år har John ikke været i byen, få hørelsen igen med et høreapparat fra dansk hørecenter, men der er ingen tilbud til de svagtseende om at få synet tilbage med briller fra en optiker så de igen kan læse avisen. Og så denne her, bestil en family take away box, ring til restauranten eller bestil på Bones dk. With the taste of the OLD america. Den forstår de ældre mennesker sikkert ikke, de havde jo ikke sprog i skolen.Og så forøvrigt, så var det sikkert en ide at opgive et telefonnummer til Bones: og nu hvor vi er ved denne reklame, så kan man nu også få en ” take away box “. Og endnu en dum reklame om klasselotterier, er du på jagt efter din egen guldåre ” så gå ind på klasselotteriet dk, hvor har han dog en dum og fræk stemme, helt øretæveindbydende.
Så er der reklamen om tv kanaler, Sig velkommen til WAUW, se om du også kan få WAUW, WAUW. Og så dette irriterende pigebarn, der med en meget uskøn stemme forsøger at ynge, “Oh I, oh I, I go, BUM BUM BUM. Hvor er der mange dumme reklamer med en intetsigende indhold.

Der kan indimellem være gode og sjove reklamer, men de fleste er platte og intetsigende. Som nu den med et fremmed   person med en turban, som på fordrejet dansk fortæller at blå er din farve, og at man som kunde hos Nykredit er meget heldige. Utrolig dum reklame.Og hvad er så meningen med denne. Jeg er ekspert i 17.30, ingen kan 17.30 som jeg,det skulle da lige være min kone, hun er også god til det”. Og i mange andre reklamer, er det da så tydeligt at man læser op af en forudbestemt tekst

Diskrimination Reklamer
Jeg kan blive ret ærgerlig over denne reklame med at man kan kontakte Dansk hørecenter, få et høreapparat og dermed få sin hørelse igen,. Jeg opfatter det som diskriminering at man ikke tilbyder at man kan opsøge en optiker, få briller og dermed synet tilbage.

Endnu en idiotisk reklame. Min far
Min far er verdens bedste far, han har også en kammerat som hedder Henrik og en legekammerat som hedder Jesper som har store flyvemaskiner. Møg irriterende skinger  stemme som drengen har.

Stop denne forfølgelse

Jeg mener at denne antiryge politik er helt hysterisk og overgearet. Tænker man på, at den benzinos vi alle indånder er meget usund, men af den grund forbyder man vel ikke bilerne at køre. Hvad ville man sige til, at vi rygere udskiftede hver cigaret med en drink og gik omkring i en evig spiritus rus, hvilket nemt kunne medføre, at man ikke var i stand til at have f.eks et job , og at samfundet så ville få udgifter til bistandshjælp istedet. Der burde arrangeres ugentlige busture til Tyskland så man kunne købe sin tobak der, det var noget der ville kunne mærkes i statskassen hvis man ikke fik de indtægter som salget af tobakken giver. Så stop denne hetz, det siges at vi lever i et frit land.

tanker_ved_midnat_2

Klynkehoveder

Danskerne er generelt nogle klynkehoveder. Man hører at folk jamrer over f.eks en forkølelse og at de føler sig virkelig hårdt ramt, men vær sikker på at den forsvinder igen. Tænk på at der findes mennesker med et handicap som de skal leve med resten at livet og som ikke beklager sig, så lad være med at jamre.

tanker_ved_midnat_2

Vi burde alle være lige

Jeg har nogle gange oplevet, at folk med en højere uddannelse har følt sig overlegne og mangler respekt for andre mennesker. Nu er det jo nok sådan at langt de fleste, vælger uddannelse udfra hvilke interesser man har, og ikke efter hvilken status det kan give. Så til jer der svæver oppe i de tynde luftlag, kom ned fra jeres højder og bland jer med os andre og indse, at uanset status, er vi alle lige. Og så også lige denne her til mange læger på danske hospitaler. Tænk på at de patienter der kommer, ikke kun er et personnummer hvor der gemmer sig en sygdom bag, men et levende menneske med en sygdom. Hvis det var jer selv der var patienten, ville I helt sikkert synes at det ville være dejligt med lidt menneskelighed og forståelse, og at I ikke havde følelsen af at det gælder om at nå så mange patienter som muligt på en dag, og at man giver sig tid til at lytte til hvad I har at sige.

tanker_ved_midnat_2

Lidt skræmmende

Nu kan man sidde foran sin computer, betale sine regninger, bestille varer, bestille medicin og tid hos lægen, jeg synes at det er lidt skræmmende at tænke på, at vi sjældent behøver at bevæge sig uden for hjemmets fire vægge.

tanker_ved_midnat_2

Et modefænomen

Nu er det jo så blevet moderne at man skal have krisehjælp. Hvad gjorde man før denne luksus blev opfundet, man løste selv problemerne , og opstod der en kritisk situation, fandt man også en løsning på dette. Jeg er sikker på at det gjorde folk mere selvstændige at der ikke straks stod en psykolog klar til at løse problemerne. Det sidste nye er, netop hørt i TV avisen, at der i Tivoli skete strømsvigt i en af forlystelserne, så mange sad i ½ time, før en tilkaldt tekniker kunne ordne skaden så de “indespærede” kunne befries. Men selvfølgelig var der tilkaldt et hold psykologer, efter min mening komplet latterligt.

tanker_ved_midnat_2

Jeres børn

Jeg hørte fornylig i nyhederne, at en mor blev betalt af kommunen for at blive hjemme og passe sit barn, fordi der ikke var plads i en daginstitution. Det er efter min mening ganske uhørt. Man kræver at der er pasningsgaranti, men det kan ikke være samfundets opgave at sørge for det. Kan man ikke få passet sit barn, må den ene af forældrene blive hjemme og passe sit eget barn, ulønnet. Man klager også over at der er for få pædagoger til hvert barn. Men når I nu er så utilfredse, så bliv hjemme og pas jeres børn, selvom det så sikkert kan betyde at der ikke er råd til så mange statussymboler. Det kan ikke være samfundets opgave at forsørge jeres børn, I har selv valgt at få børnene, så må I også selv forsørge dem, og afskaf børnetilskuddet til de forældre som begge har job, og fordel istedet pengene på enlige forsørgere.
Der er også så meget snak om at regeringen til næste år vil spare en del penge på børnepasning, det klager I også over og er utilfredse med, nu hører man så i nyhederne idag d. 15/12, at der tværtimod vil blive flere penge til børneinstituonerne, men så klager I alligevel over at det ikke er nok, var der nogen der skulle klage i den sammenhæng, så var det alle os der er med til at sikre jeres børn en god pasning. Så stop jeres evindelige klagen og vær tilfredse , eller bliv hjemme og pas jeres yngel selv.

tanker_ved_midnat_2

Vild med dans

Det er rigtig god underholdning, men min mening er nu, at skulle seerne have mulighed for også at stemme, så burde det være mennesker der har tilknytning til dansens verden og som kan bedømme udfra præstationerne og udførelsen, på den måde som det har været hidtil tror jeg at der fra seernes side mere bliver dømt efter f.eks et godt udseende, en populær person m.m.

tanker_ved_midnat_2

Egocentreret

Møder man en person, kan man næsten være sikker på at blive spurgt om hvordan det går, ikke af synderlig interesse, men så kan vedkommende hurtigt komme til at fortælle om sig selv. Det koster ikke noget at vise lidt oprigtig interesse for et andet mennesker i stedet for at være så egencentrerede.

tanker_ved_midnat_2

Hakkeorden

Kan vi da ikke finde på andet at interessere sig for. Nu har man noget imod at de iranske kvinder bærer tørklæde. Er det da ikke bedre at blive ekspederet at en smilende pige med tørklæde, end en sur dansker. Det kan sammenlignes med at man vil forbyde danskerne at bruge et bestemt stykke tøj. Vi skulle hellere tage fat på det der virkelig er problemer i Danmark.

tanker_ved_midnat_2

Den danske lov

Kommer en sag frem i medierne, det kan være om udvisning eller andet, så kan man næsten være sikker på at politikerne vil se på sagen og at man er parat til at ænde i lovgivningen. Er den danske lov da ikke mere solid.

tanker_ved_midnat_2

Selvhjælp

Jeg forstår ikke de handicappede. Får de et handicap, mender de sig straks ind i en forening, hvor de så kan sidde og blive indhyllet i medlidenhed, jammer og ynk. I skulle hellere kun omgås ikke – handicappede, det giver jer langt mere selvstændighed gør jer mere fri og selvhjulpne. Så vil I videre i livet, så bryd ud af jeres trygge liv i ghettoen.

tanker_ved_midnat_2

Claus Holm

tv kokken, som er ret irriterende at høre på med hans gentagne ord som PIF og Voila, han er sikkert en god kok, men det undlader han sandelig heller ikke at lægge skjul på

tanker_ved_midnat_2

Ikke for alle

Hvor kan jeg blive irriteret, og ærgerlig over at de folk bag tv’s reklamer og andre tilbud, åbenbart ikke har opdaget, at der i Danmark også findes blinde mennesker.
“Læs på tekst tv, eller klik ind på websitet”.
“Se de mange gode tilbud i tilbudsavisen som du får ind af døren en af dagene”
“Send en sms med svaret til 1234”
Se denne framragende cd der hvor du køber din musik”
“Se de mange gode tilbud i butikkerne, og se her på siden hvor du kan finde dem”
Meget fordummende og tankeløsttanker_ved_midnat_2

Hvor er du dog ussel

Du havde kun kendt min søn ganske kort tid, det var en tidlig formiddag hos dig, min søn sov stadig, da det ringede på døren, og ind stormede din ekskæreste, fandt vej til sovevæfrelset hvor han mishandlede min søn med 60 knivstik og som fratog ham livet. Du var vidne til det, forsøgte at forhindre det ved at slå din ekskæreste med en jernstang, men da du følte dig truet, flygtede du med din søn ind til en nabo. Da jeg spurgte dig om hvorfor du ikke var fortsat med at slå, var dit svar at du ikke kunne lide at gøre andre ondt. Men du kunne godt tåle at se min søn blive mishandlet til døde. Havde det været mig der havde overværet det, havde jeg taget alle midler i brug for at stoppe denne galning som påføårte min søn så mange smerter og lidelser.

HVAD ER DU DO FOR ET MENNESKE.
Du flygtede uden at hjælpe min søn som i ½ time blev mishandlet.
HVOR JEG DOG HADER OG FORAGTER DIG.
Hader også din søn som lukkede min søns morder ind.
Foragter dig fordi du ikke kan fatte at jeg har mistet min søn, nej, det er uden betydning, det er kun DIG og din ELENDIGE søn der er ramt.
Hvor er du dog et koldt og hjerteløst menneske.
Min søn havde kun kendt dig i 3 uger , ET DYRT BEKENDTSKAB DER KOSTEDE HAM LIVET, så jeg håber at du altid vil have skyldfølelse over at have undlagt at hjælpe min søn til fordel for din egen og din forbandede søns sikkerhed. Du ville gerne fortsat have kontakt med mig, men jeg betakker mig for dit selskab, sådan et usselt menneske bryder jeg mig ikke om at omgås.

tanker_ved_midnat_2

Ulla Terkelsen

Hun er virkelig pragtfuld, en fremragende udenrigskorrespondent med humor, ingen kan måle sig med hende.tanker_ved_midnat_2

VATNISSER

Man hører jævnligt at personer, af den ene eller anden grund, skal ud vises af Danmark og sendes tilbage til deres hjemland .
Men hvad sker der så, man går i demonstration i fakkeltog og henvender sig til medierne.
Så lover en minister at udsætte udvisningen og vil tage sagen op igen.
Hvad er det dog for nogle vatnisser der lader sig styre af demonstranter og medierne.
Danmarks grundlov er opbygget med følgende, , med lov skal land bygges, så stop dette hykleri og stadfæst afgørelserne, i stedet for at lade sig styre af en flok demonstranter og mediernes mening.

tanker_ved_midnat_2

B S Christiansen

Han har lavet mange gode udsendelser med gode emner , og nu er han altså begyndt at skulle lege pædagog og påstår at han er den rette til at få folk ud af deres forbruget af lykkepiller. Mon han ikke skulle lade det være op til de mennesker som har viden om disse ting. Alt i alt må han betegnes som en noget selvglad og opblæst nar der , uden ord, fortæller folk at han er bedrevidende og det er let at blive irriteret af hans   ” jeg alene vide ”fremtoning.

tanker_ved_midnat_2

Opskrift på lykke

Er dette opskriften på den sande lykkecitat A fra   tv 2’s reklamer.” Hvad skal vi have til middag”, jeg troede at du lavede mad i dag. Så banker det på døren, og et par børn kommer med en trestjernet menu bestående af leverpostej og spegepølse. Sikken dejlig overraskelse, en rigtig trestjernet menu, alle er glade, og børnene griner lykkeligt . Er   noget så simpelt opskriften på den sande lykke, så er vi danskere nemme at gøre tilpas. Komplet latterligt, tit er der reklamer med børn som griner lyksaligt i baggrunden. noget værre ævl.

tanker_ved_midnat_2

Helle Thorning

Vores statsminister, er virkelig et forfulgt fænomen, hun bliver i Fælledparken modtaget af en flok truttende og fløjtende tåber, hvor barnagtigt, gad vide om en af disse ville overtage hendes plads, næppe, for i så fald ville der sikkert virkelig blive anledning til en truttende modtagelse. Stop dette menageri og indse at selv en statsminister har ytringsfrihed, og har ret til at stå frem med de meninger hun og hendes parti har for at gøre Danmark bedre. Disse truttende elementer kan man da kun have en   skuldertrækning tilovers for, deres latterlige optræden   gør at de   overhovedet   ikke bliver respekteret, vil man protestere, så find på noget der kan fremkalde andres respekt og sympati.

tanker_ved_midnat_2

Et hundeliv

Hvad ER det dog for et liv man tilbyder handicappede. Mange handicappede sidder der i deres kørestol uden mulighed for at komme ud i det fri. Mange har jo ikke familie der kan komme og tage dem med ud, og man kan sandelig ikke blive visiteret til det, Det er kun penge der tæller, ikke menneskelig omsorg. Man har så den mulighed at tilkøbe sig tid til at komme ud, noget der burde være en menneskeret som alle skulle have, og som man ikke skulle være tvunget til at betale for.Det er jo langtfra alle   folk som oppebærer pension, der har   råd til at købe sig ret meget for de penge som de har til rådighed. Når man sammenligner disse forhold med folk i fængsel, så må man sige at det at være fængslet er et   priviligeum, de har dagligt mulighed for at komme ud, de behøver ikke tilkøbe sig denne ret.Man burde egentlig forsøge sig med en bytteordning, de fængslede kom på plejehjem, plejehjemsbeboerne kunne så komme i fængsel, så havde de flere goder som f.eks at kunne få et dagligt bad. Nan kan så få det tilbud at komme på diverse dagcentre for at få lidt adspredelse men folk er jo forskellige, ikke alle   har behovt for at sidde og være “sociale”og deltage i aktiviteter som at synge fædrelandssange eller at flette peddingrør.

Så kære politikere , jer som laver disse love, tænk på at det   kan blive jer som om nogle år er i samme situation, men først til den tid opdager I hvordan det er at fået frataget retten til et godt og værdigt liv, som alle andre. Så det at være handicappet kan sammenlignes med at ens hjem er som et åbent fængsel hvor man frit   kan komme udi det fri, såfremt det altså kan ske ved egen hjælp. Så til folk der leger med tanken om at blive besøgsven,og som har tid i overskud, kom ud af busken, der er helt sikkert mange som vil modtage   jer med glæde.

 tanker_ved_midnat_2

 Aktiv  dødshjælp

Burde  være lovligt  i  Danmark. Der er mange mennesker som  har  en  dødelig og  uhelbredelig    sygdom  og  som  lever i  et  smertehelvede, disse  mennesker  skulle have lov at  fravælge livet deres  alternativ er jo  et  liv  med  ulidelige smerter, så  lad  dem  da  få  fred hvis de  ønsker det.

 

tanker_ved_midnat_2
 

Man  kan  ikke  redde  alle

Man  kan  støtte forskellige hjælpeorganisationer, men  jeg  støtter dyrenes beskyttelse for  dyrs velfærd  står mig  meget nær, og  dyrenes beskyttelse hjælper dyr i  nød.

tanker_ved_midnat_2

Jødeforfølgelsen

Jødeforfølgelsen  skal  åbenbart, ifølge en  imaner, genoptages ligesom  under krigen. . Denne    hadprædikant  stiller sig  op  og  opfordrer til  at  man  dræber alle jøder, var det  så  ikke langt  bedre om  man  udryddede alle de  hadprædikanter som  kommer og  invaderer Danmark med  deres  had  og  ufred.

tanker_ved_midnat_2

Tyrefægtning

Er  den  værste form  for dyrplageri. Tænk at  nogle kan   finde fornøjelse og  spænding  ved at  se  uskyldige dyr blive påført smerter og  lidelser ,så  stop  den  form   for  “underholdning”

tanker_ved_midnat_2

Forskel  på   straf

Nu  hører  man  om  3  unge mennesker  som  var skyld  i  at  en  kammerat  blev  slemt forbrændt på grund af at de havde smidt  en  flaske brændende benzin  på ham.

Så  hører man  imidlertid at  der ved rettens afgørelse om   skyld  og  den  efterfølgende straf, at  man  tog  hensyn  til  drengenes unge alder da  man  udmålte   straffen.Men  jeg  mener at  man  ikke skal  tage specielle hensyn  til  forbrydernes unge alder ved  en  strafudmåling,en  forbrydelse er en  forbrydelse uanset hvor unge eller gamle man er når  man  begår den.”

tanker_ved_midnat_2

Sikke  noget  talentløst  bras

Jeg  kunne ikke lade være med at  more mig da jeg  hørte at  en  skulptur  i  Odense  ved en  fejl  var savet i  stykker. Det  var  en  skulptur  til  en  pris af 3  millioner kroner,men  til den  pris  kunne man  helt  sikkert få  fremstillet et  kunstværk  som  man  kunne se  hvad  forestillede,i  stedet  for nogle jernråør og  tilfældige firkanter, og  det  kalder  man  “kunst”,men  denne “kunstner ”  som  har  fremstillet dette rædselsmonument,må  ikke  kun  have en  livlig fantasi,men  en  fantasi som  rækker ud  over det  overnaturlige.

tanker_ved_midnat_2

 Det  er  jo  sygt

At nogle folk  holder farlige  slanger som  “kæledyr”. I  en  by  i  Vestjylland var der en  person  som var ejer af 96  python  slanger, disse blev  imidlertid stjålet, så  hvor mon  i  landet de befinder sig.I  en  anden  by  var der en  person  som  havde fyldt sin  kælder med  slanger. Det  er virkelig  en  syg  hobby  at have sådan  nogle farlige kryb  som  kæledyr.

tanker_ved_midnat_2

  Send  en   sms

Hvis  du  vil  have  chancen  for  at  vinde f.eks  en  præmie eller  blot  for  at  støtte en   god  sag  .Men  nu  er  det  jo  ikke  alle  der  har  mulighed  for  at  sende en  sms, så  find  også  en  anden  måde  hvorpå  man  kan  deltage,f.eks  med  et  tlf: nr  eller  en  mail adresse.

tanker_ved_midnat_2

Swinger  klubber

Føj  for  pokker, det  er  da  abnormt og  et   pervers udslag  af  mange  folks unaturlige  lyster og  fantasier.

tanker_ved_midnat_2

 

Skam  dig

Det  tåbelige pigebarn der D. 1/9 “optrådte ”  i  Godmorgen Danmark   med  en tårevædet   historie om  at de nøgenbilleder af sig selv som  hun  frivilligt  havde lagt ud  på  nettet og  som var  blevet delt var hun  meget  utilfreds med   og dybt  krænket over, mente  at  billederne  var privat ejendom, hun  mener at  det er hendes  ret at  optræde nøgen  på  de  sociale medier og  at  hun  ikke agtede at  stoppe med  det, så ,dit  dumme pigebarn, så fortsæt  endelig med  at  udstille  dig  selv  som  en  billig tøs ( forstår  godt  at  folk  kalder dig  det  og  det  som er  værre )  men du  har  selv lagt op  til  det , så  du  har  ingen  grund og  ret til at  føle  dig  krænket og  forurettet, dumme tøs, det  er  i  bund  og  grund dig  selv  der  har lagt  billederne op og derfor  har  du  kun  dig  selv at  takke.

tanker_ved_midnat_2

Manglende  dyrevelfærd

Efter  et  besøg  i  Hobro  mini zoo, blev  jeg  vred og  meget ked af  at  se at  dyr  som  geder og  æsler, gik  omkring  på  en mudret mark,uden  mulighed  for at  kunne græsse, og  ville de  lægge sig  ned,v ar  det  i  mudder. Man  kunne se på  deres øjne at  de  mistrives  og  ikke  havde det  godt. Men  til  politikerne, lav  en  lov  som  påkræver  at  dyr har  det  godt og ikke plages af  manglende dyrevelfærd. Til  dem  som  skulle læse dette, støt  ikke denne forretning  som  Hobro  mini  zoo er, her  handler det  kun  om  indtjening  og  ikke  om at  dyr  trives og  har  det  godt.

tanker_ved_midnat_2

Det  danske  retssystem

Burde  ses efter i  sømmene. Fornylig  hørte jeg at  et  groft hjemmerøveri  mod  en  ældre mand som  ikke blev  skadet under  røveriet ,det  gav fængsel  i  8  år,men  min  søn, som  blev  dræbt af  180  knivstik af  en  galning, straffen herfor blev  kun 13 års  fængsel og  vedkommende ville blive udvist af  landet  for  bestandigt, men efter  retssagen kom det  frem at  han  måske  kunne  få  det man  kalder tålt  ophold fordi  han har en  søn  her i  landet, det er  ikke rimeligt, han  kunne i  stedet tage sin unge med  til sit  hjemland i  stedet for at  kunne få  lov  at  blive her i  landet, og  det  skulle ikke undre mig om  han  vil blive prøveløsladt før  straffen er udstået. Og  ligeledes, ang. personer som  bliver dømt  livsvarigt fængsel, de kan  også blive prøveløsladt, retssystemet giver jeg  ikke meget for, livsvarigt  fængsel  burde være livsvarigt.Menneskeliv  som  bliver taget, straffes ikke nært så  hårdt som   hvis man  røver en  bank eller begår hjemmerøveri,  Værdigenstande  er  døde ting og  kan erstattes, det kan  menneskeliv   ikke.

tanker_ved_midnat_2

 Indenfor rimelighedens grænser

Burde det  være gratis at  få  en  fedmeoperation, vel at  mærke at  overvægten  skyldes  en  sygdom som ikke kan  behandles, men  til jer som  kun  ønsker en  operation  netop  fordi at  I er for  glade for  god mad og  sødesager, for  jer  skulle der ikke været noget tilskud  til operation.

tanker_ved_midnat_2

På  egen  regning

Siden  2007 har  det  været  gratis at  blive insemineret,  Men  til de  kvinder der  vælger at  blive enlige mødre ved en insemination , hvis  det er  så  vigtigt for  jer at  få  et  barn uden en  far,så  betal  selv   i stedet  for at  lade det  offentlige betale for  jeres egoisme,en  kvinde som  selv  har  anvendt denne metode,var i  Godmorgen  Danmark, hun  syntes at  det er ganske  rimeligt at  det  offentlige betaler,og hun  mener samtidigt,at  det  offentlige jo  i  forvejen  betaler for  de  ældres  pleje,men  til  dig,som  i mine øjne er en  kæmpe egoist,tænk  på at de som nu  er blevet ældre, har arbejdet hele deres liv og dermed betalt  skat,så  de  burde være berettiget til  offentlig  hjælp, uden  regning.

tanker_ved_midnat_2

Tænk  jer  om

I  ansvarsløse fjolser der  dagligt  leger med  livet. 40 % af  alle  ulykker, skyldes at  man  snakker i mobil, sender/læser beskeder, sætter en  cd i  afspillere mens man  kører bil.Mobilen er  god at  have med hvis  man  skulle komme i  nød, men vent dog  med at  bruge den  til  I  er ude af  bilen, så  vigtigt  kan  det  vel ikke være at  læse jeres beskeder mens  I  kører bil.

tanker_ved_midnat_2

 Narresut

Er  det at  det  skulle være så  godt at  køre i  el  biler, for  at  undgå  forurening  p.g.a  diesel – og  benzinudstødning. Men  nu har man  besluttet, at  der alene i   2016  skal  være en  afgift  på  elbiler på    20  %,og  at  afgiften  vil stige med ca. 20 % årligt  indtil  år 2020. I  folketinget råber man  op  om at  formindske  forureningen, men  når  man  så  endelig  finder et alternativ  til  brændstof krævende biler, så  er det eneste man  opnår, er at  kun  få  vil  køre i  elbiler, fordi afgiften er den samme. Folketingets beslutning  bider sig  selv  i  halen”

tanker_ved_midnat_2

Endnu  et  par dumme og  tåbelige reklamer

Der  findes en  smugspiser i  Holme  Ålestrup, en der smugler vingummi  ind  i  hånden, han  skal  have et par grillhandsker på  og  som  skal  lukkes med  tape. Så  kan  han  lære det, den  smugspiser. Nørregades  lakrids og  vingummiposer skal DELES

OG  EN  ANDEN

“Du  skal  smage disse. I Veninden  kommer på  besøg. Du  skal  prøve min  nye slankekur. Hun  spiser en  Spangsberg flødebolle, kiloerne  rasler af. Du  må  gerne spise 5  flødeboller, hvis  du  undlader  en  flødeskumskage”, magen  til  dum reklame, er det så  let at  tabe nogle kg.

OG  SÅ  DENNE

Mange vilde dyr er trænet til at  optræde for  folk,men de  bliver pisket og  udsultet, derfor  adlyder de  af  skræk  for fysisk  vold  og  udsultning. Man  kan  godt få  lyst til at hjælpe dyrene ud af  denne vold,men  den  eneste måde man  kan hjælpe på, er at  sende en  sms til 1919,og  derved give et bidrag.Men der må  være  et  alternativ,udover en  sms, til at hjælpe disse dyr.

tanker_ved_midnat_2

Det  danske  sprog

Alle  siger at  noget er  “fedt”, det  lyder tåbeligt at  benytte det  ord for  noget som er  godt og  rart.

tanker_ved_midnat_2

De  homoseksuelle

Er  også  mennesker, så  lad  dem  være i  fred og  giv  dem  lov  til at  leve livet som  de vil.

tanker_ved_midnat_2

LUDOMANER 

Hvor er  det  dog  sørgeligt med  alle de tillokkende  tilbud  om at  man,på  nettet, kan  spille Roulette, Black  Jack, Tivoli  bonanza og  andet  “guf”,  for  de som  i  forvejen er  grebet  af  spilledjævelen, er  det jo  nemt  at  de nu  bare kan  sætte sig  til  computeren. Nu  hører  man også   at  Danske  spil  sætter sig  i  forbindelse med  tidligere  mennesker,som  nu  er  kommet ud  af deres spillemani, og  tilbyder dem  3000 kr  for at  begynde at  spille igen, det er  udnyttelse af  svage mennesker, man  hørte om  en  mand  der havde spillet  ½  million  op

tanker_ved_midnat_2

 Religion

 

Kan  være  forskellig, udfra  hvad  man  vælger at  tro på. Men  uanset  hvad  man  tror på,så  lad  være  med at forsøge at  få  folk  med  en  anden  tro, til at  skifte  religion.  Folk  må  tro  på  det  de  vil, men  indse at  det  er  folks  eget  valg

tanker_ved_midnat_2

Kampfly

skal  der  indkøbes  så  Danmark  kan  blande sig  i  urolighederne  i  Syrien og  andre  lande. De  mange penge der bruges på  disse fly,kunne helt  sikkert anvendes  bedre.  Kom  Danmark  i  krig,kunne vi  så  regne med hjælp  fra de  lande vi  selv hjælper, og  vore  soldater, hvorfor  skal de  sendes til  krigshærgedede områder med  risiko  for  deres liv,lad dog  disse lande selv  klare deres konflikter. Og  alle  de penge  Danmark  giver  til lande som er i  nød. Jeg  sætter et  stort spørgsmålstegn  ved  dette, kunne vi  regne med  disse landes hjælp  hvis  Danmark  skulle komme i  den  situation  hvor vi godt  kunne bruge hjælp  udefra, næppe.

tanker_ved_midnat_2

Tag  jer  sammen  sølle skrog

Alle  disse ukorrante  skrog  der  render rundt med  en  flaske snaps i  hånden, skam jeg  over denne levevis, I bringer kun  skam  over vores land og  er kun  til  besvær,så  tag  jer  sammen  og  få  en  normal  tilværelse, indser I  at  I  har  et problem så  er der hjælp at  hente til at  komme ud af  dette misbrug,men det  sørgelige er at  I  ikke kan se at  I  har  et  problem. Tag  jer  nu  sammen

tanker_ved_midnat_2

Nu kan æbletræerne få lov til at blomstre

I  tv avisenvar  der  et  indslag  om  en   mand  fra  Langeland som var  blevet pålagt  at  fælde sine  æbletræer  i  hans have, fordi de ifølge planloven, stod  for  tæt  på  kysten. Har  man  da  ikke andre “problemer” end at  gå  op  i  den  slags småting, lad  dog  manden  have  sine træer i  fred, de  gror jo  trods alt  på  hans  egen  grund. Men  heldigvis  fik  han medhold og  kan  derfor nyde sine træer i  fred.

tanker_ved_midnat_2

Mobilen

lad  den  dog  blive  hjemme når I  tager på  ferie. Nu  kan  man være på  nettet i  40  lande,men  man  tager vel ikke på ferie for at  tale  i  mobilen eller  surfe  på  nettet”

tanker_ved_midnat_2

Sportsfesten

Skulle det  vel nærmere kaldes når det  gælder sommerfesterne, for  der er ikke én  eneste  dag  hvor der ikke er  sport på  programmet, skulle  sommerfesterne  ikke være for  alle,  hvis det  skulle  være tilfældet, så  find  på  noget  andet  at  fornøje  byens  borgere med, det  er jo  langtfra alle der er  sports interesserede, så  til  dem der  har den  interesse, meld  jer  ind i  en  sportsklub i  stedet  for.

tanker_ved_midnat_2

Danmark

 

Oversvømmes  af  eksperter i  alverdens  ting, eksperter i  kongehuset, eksperter  i  asylansøgere, eksperter i  ulvebestanden i  Danmark, jeg  kunne blive  ved, jeg  kan  blive  hidsig  over denne  formular at  “eksperter  udtaler”, det er  jo  efterhånden blevet  sådan at  vi  alle kan  blive  eksperter på  et  eller  flere områder, der er jo efterhånden  frit  valg  i  hvad  man  vil  være eksperter i.

tanker_ved_midnat_2

Tåbeligt

 Nu hører man på tv, at mænd er familiens overhovede , tager sig af det praktiske og udstråler maskulinitet, det er til at blive arrig over, hvorfor nævnes kvinderne ikke, de sørger dog for at holde hverdagen kørende og sørger for at de ophøjede mænd hver dag får deres mad, så de kan bibeholde deres ophøjede titel.

 

tanker_ved_midnat_2Tålt ophold

Diskuteres der meget af i folketinget. Heldigvis er mange politikere enige om at det så skal være så utåligt som muligt. Min søns morder som fik 13 års fængsel og efter udstået straf, udvisning, men betjenten som havde sagen, fortalte at han muligvis fik lov at blive i Danmark p.g.a at han har en søn her i landet. Jeg mener at det skal der ikke tages hensyn til.Desuden mener jeg at han skulle have udstået sin straf i hans hjemland, der er nok ikke 4 stjernede forhold som i fængslerne her i Danmark.

tanker_ved_midnat_2

Dyr har også sjæl og følelser

Jeg har været vidne til at ca. 10 geder gik omkring på et stengulv, så der kun var 1 m2 s areal til hver at bevæge sig på, dette kolde stengulv var dækket af 10 cm halm som sjældent blev skiftet, der   blev sjældent muget ud så dyrene gik omkring i deres egenurin  og afføring, dyrene havde ikke meget at spise, og de ville aldrig opleve at komme ud i det fri, er det hvad man i Danmark kalder dyrevelfærd, men heldigvis er man begyndt at vågne op og tage sig af dyrs misrøgt.

Hvad ville mennesker sige til selv at få et sådant liv,jeg regner bestemt dyr for ligeværdige med mennesker, så giv dyrene en værdig behandling. Har man ikke længere lyst til at have et dyr,ja,så afliver man det jo bare,for det meste med et skud i stedet for en sprøjte så de sover langsomt ind uden   smerter, men at give dyrene en sprøjte, er måske for dyrt i forhold til et skud, man skal ikke tænke i penge når det omhandler dyr. Dyrene har ikke selv valgt at komme til verden, og de har heller ikke selv valgt hvor de vil være. .

Nu er bukkejagten lige sat ind, men ud fra hvilke kriterier vælger man at skyde dyrene, er   det for at mindske bestanden , eller blot for at kunne få et dejligt måltid mad, jeg ville have det dårligt med at skulle nyde en god middag, hvor et uskyldig dyr  havde måttet lade livet for at vi mennesker kunne smæske os i dejlig mad. Og hvis det er fordi der er for mange bukke ,så tænk på at man jo heller ikke skyder mennesker bare fordi der er blevet et for stort befolkningsantal på jorden.”

tanker_ved_midnat_2

Vores kirker

Skal de nu til at fyldes af rock og jazz musik i stedet for orgelspil og salmesang. Jeg er ikke selv troende, men at vores kirker nu skal anvendes til rock – og jazz happenings,, er under al kritik, så bevar kirkerne og deres oprindelige formål i stedet for at omdanne dem til støjende musiktempler

tanker_ved_midnat_2

Helle Thorning

Vores statsminister, er virkelig et forfulgt fænomen, hun bliver i Fælledparken modtaget af en flok truttende og fløjtende tåber, hvor barnagtigt, gad vide om en af disse ville overtage hendes plads, næppe, for i så fald ville der sikkert virkelig blive anledning til en truttende modtagelse. Stop dette menageri og indse at selv en statsminister har ytringsfrihed, og har ret til at stå frem med de meninger hun og hendes parti har for at gøre Danmark bedre. Disse truttende elementer kan man da kun have en   skuldertrækning tilovers for, deres latterlige optræden   gør at de   overhovedet   ikke bliver respekteret, vil man protestere, så find på noget der kan fremkalde andres respekt og sympati.

tanker_ved_midnat_2

Skovens dybe stille ro

Skal nu spoleres af hujende,overkåde fartgale mountain bikere. Skoven tilhører dyrene,så find   jer en anden legeplads.

tanker_ved_midnat_2

Disse vildledende “tilbud”

Man hører i reklamerne at man i Rema 1000 f.eks kan få en pose kaffe til 10 kr, men man oplyser ikke vægten   på posens indholder er også andre    “gode ” tilbud som   en kasse æbler til 30 kr, men man oplyser ikke hvor mange æbler der er i kassen. så egentlig ved man jo ikke om der virkelig er tale om ekstra gode tilbud.

tanker_ved_midnat_2

Danmark har talent

Danmark har talent skulle egentligt hedde Danmark mangler talent, hvor er der dog mange som er med i dette program som ikke skulle have deltaget. Så er der en som påstår at kunne trylle med spillekort, en anden forsøger sig med papirklip, nogle falske pigestemmer stiller op tilsat idiotiske vrid   og tilfældige hop, en flok piger danser street dance, og det kalder man dans, en anden  som kan spise en hotdogs på 7 sekunder, en   anden går tur med sin hund på scenen, hvis det er de ” talenter” som Danmark kan byde på så   siger jeg mange tak!!!!!! !!!!!. Det program er dog det mest fordummende.

tanker_ved_midnat_2

Tudefjæs

er den betegnelse jeg vil give vores prinsgemal   Prins Henrik. Nu er han på banen igen , denne gang vil han tituleres som kongelig   Prins gemal. Er det   da så vigtigt hvad man bliver tiltalt som, en gang var han   jaloux over   at vores kommende konge fulgtes med vores dronning til offentlige arrangementer, skulle   der gå nogle   skår af ham for det , at være jaloux   på sin søn, det er virkelig for langt ude. Nej, du kan sidde på dit vinslot, spise druer og sidde og surmule om livets uretfærdighed. Du   opfører   dig som et   forurettet barn, men den største titel du ka opnå, , , er at blive kattekonge til årets   tøndeslagning for børn. Det nærmeste du kommer titlen “konge” kan da kun være årets kattekonge ved den lokale   fastelavnsfest.

tanker_ved_midnat_2

FORSVIND

Danmark bliver oversvømmet af alle de flygtninge som de sidste dage er kommet over grænsen til Danmark.Jeg kan blive så arrig, over   at alle disse kryb strømmer til vores land. Nogle af dem   påstår at de ikke vil registreres   i Danmark, og at de bruger vores land til at       virke som et springbræt til Sverige…Man ser at man lukker motorveje for trafik, så de kan gå uforstyrret og undgår at blive kørt ned. Men min mening om det er, at man kunnesamle point   for hver og en man kører tilbage til deres shjemland, selvom de sikkert vil protestere voldsomt, og når man så havde samlet point nok, kunne det udløse en præmie. .At folk hjælper dem er under al kritik, og jeg mener at hvis de absolut vil til Sverige må det ske ved egen hjælp, der findes både og andre rejsemuligheder til Sverige fra bla.a Polen, så hvis det er så magtpåliggende for dem at komme til Sverige, så må det ske udehn at invadere Danmark.Så hører man at en del har beslaglagt et tog og ikke vil fjerne sig, men der er en meget nem løsning, lad toget køre dem alle tilbage hvor de kom fra.

De er flygtninge, men forholdene kan ikke være så slemme i deres hjemland, når de kræver ikke at vil registreret i Danmark hvis de   var det, ville man med glæde lade sig registerere i Danmark, men de har på forhånd forhørt sig om de sociale forhold i Danmarkkontra Sverige , og her får man mere økonomisk hjælp og der kan de få familie sammenførelser.,, forholdene i deres hjemlande kan nu ikke være så kaotiske , Men arrester alle der går på mortorveje og som beslaglægger et tog. .

Vi hører dagligt at der i Danmark skal spares, f.eks pleje af ældre, derfor kan jeg blive meget vred over at man så tager imod alle de flygtninge. Men løsningen er enkel, kontrol ved alle grænse overgange til Danmark, og kontrollér også al tog trafik og andre måder på transport , så kan man sortére disse  folk,  det er enten pest eller kolera ,  men kommer de først over grænsen så hænger  vi først  på dem, og ikke mindst deres  familier som også kommer til landet. så hvis man i Danmark indfører grænsekontrol,så kan   man på den måde få   frasorteret de mennesker som belejrer vores lan og   kun kommer her for at blive forsørget af den danske stat. Man hører også, at nogle af disse nassere, opførelser sig dårligt når de er over grænsen til Danmark, men igen, afvis ALLE disse nassere og send dem tilbage til de lande vor de hører til.

Desuden får de tilbudt  en  bolig, men der er  rigtig   mange danskere som ikke kan få noget andet at bo i.   F.eks vores unge studenter som skal være landets fremtid. der er meget stor mangel på kollegieværelser, men disse fremmede som vores land   ikke vil få megen nytte af de har første prioritet.

Sidste nyt er at ca. 50 flygtninge har valgt at forlade Danmark for at tage tilbage til deres hjemland, de klager over forholdene i flygtningelejrene, dårlige badeforhold og dårlig mad, hvis de kan få det bedre i deres hjemlande så tag endelig tilbage”.Nu ser man indimellem på tv, nogle unge mennesker som har fået et job de er glade for og som på 3 måneder har lært sig det danske sprog, den slags skal naturligvis være velkomne i Danmark.

lad  Danmark  blive  fri for at  være en  del af  eu, så  vi  selv  kan  bestemme hvor  mange vi  lukker ind  i  vores land.

animationer_vallentine_tilbage

Jonies Univers