Lidt om mig

lidtommig_1

Jeg er en frisk pige på 63 år, oprindelig kommer jeg fra Århus, så byen vil altid være “min by”. Men nu bor jeg i det midt – vestjydske, på et dejligt landsted, hvor jeg har mine 2 dejlige gedebørn,Lamseben og Lamselår, som er det kæreste jeg har.lidtommig_2

Mine interesserer er mine geder,mit dejlige hus og naturen her , jeg holder meget af musik,især den svenske danseband musik, især Roland Cedermark, men også Jean Michel Jarre,helt fantastisk musik. Kan lide at rejse,har været på Nordkap 3 gange, et sted jeg gerne ville bo. På min andre sider hvor jeg har beskrevet mine rejser,en fantastisk oplevelse,de lyse nætter og de mange flotte rener.

lidtommig_4Indimellem skriver jeg en festsang, så mangler du sådan en, så udflyde nedstående formular.

[contact-form-7 id=”187″ title=”Kontaktformular 1″]lidtommig_4Det var så lidt om mig, har du fået lyst til at kigge ind på min hjemmeside og læse mere, er duVELKOMMENKlik lidtommig_7 animationer_vallentine_tilbage

Jonies Univers