Warning: The magic method Gallery_Img::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/c/9/joniesunivers.net/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-images/gallery-images.php on line 97 Lidt om mig | Jonies Univers

Lidt om mig

lidtommig_1

Hej og velkommen 

Jeg hedder JonieMette. Oprindelig kommer jeg fra Århus. Jeg er uddannet som bogbinder/bogtrykker fra Århus  Stiftsbogtrykkeri,det ligger nok til familien,både min mor og moster var også uddannet indenfor det grafiske fag. Men i  mit voksenliv har jeg mest boet på landet.8  år boede jeg i  fodermesterboligen på Christinedahl i  Skovby sammen med min dejlige ged Mette pige,hvor jeg med glæde deltog i  markarbejdet.Senere boede jeg på Vordegård hvor jeg havde mine 2  dejlige geder Lamseben og Lamselår.,et dejligt sted med meget dyrevildt,en mark med masser af grågæs og svaner på Hjarbæk fjoord, desuden havde jeg en tam ræv som jeg fodrede,men jeg tror desværre at den måske var blevet kørt over ,for den kom kun den ene sommer.Jeg elsker at køre bil og havde det rigtigt godt når jeg sad bag rattet.

lidtommig_2

Jeg elsker dans og musik og var, hver Fredag i  en periode på 10 år,fast gæst til enkeballerne på Hotel Vinderup.Jeg er for det meste glad ,har  en udbredt humoristisk sans og går aldrig af vejen for et godt grin. Jeg kan lide at gå til koncerter med særligt udvalgte solister og grupper.

På  tv kan jeg lide at se krimier,men foretrækker serier som Jussi Adler Olsens film ,men også serien om Dan Sommerdal,ligesom jeg også kan lide bøgerne. Kan også lide natur – og dyrefilm. Jeg kan også lide at se Formel 1  løb,kunne tænke mig en tur i  en af de hurtige biler. Jeg kan også lide det overnaturlige og ser altid Åndernes magt,for jeg tror der er mere mellem himmel og jord end vi lige tror, har én gang haft besøg af en klavoriant, meget af det hun fortalte, passede. Mens min far levede, kørte jeg ham tit rundt til forskellige slotte og herregårde og blev grebet af den mystik som omgav nogle af disse.

En af de sjove oplevelser jeg har haft,var da jeg fik foræret et faldskærmsudspring. Men jeg var lidt betænkelig ved det da jeg stod og kiggede  ned mod jorden,men sjovt var det nu alligevel.

Jeg elsker at flyve,men holder mig langt fra de sydlige himmelstrøg,der er så mange ækle dyr,slanger og andet kryb,så selvom jeg elsker sol og varme,så  foretrækker jeg  de nordlige lande ,det kan man læse om på mine andre sider.

Indimellem  skriver jeg også en festsang. I 9  år har jeg danset sportsdans, en dejlig sport.

Jeg holder meget af dyr og kan blive så vred hvis dyr bliver misrøgtet og mishandlet.

Det var så lidt om mig.Håber du har fået lyst til et kig på mine andre sider.

 


lidtommig_4

Indimellem skriver jeg en festsang, så mangler du sådan en, så udflyde nedstående formular.

[contact-form-7 id=”187″ title=”Kontaktformular 1″]lidtommig_4Det var så lidt om mig, har du fået lyst til at kigge ind på min hjemmeside og læse mere, er duVELKOMMENKlik lidtommig_7 animationer_vallentine_tilbage

Jonies Univers